lørdag 24. oktober 2009

Orkideer og varme.
De har tilbud på orkideer på Mester Grønn! Masse flotte orkideer, 100kr ,-
En hvit ble med meg hjem og pynter så fint opp på det nye bordet.
Legger ved et lite bildet av lørdagslunsjen, rundstykkene står i ovnen, og skal straks serveres med blomkål og brokkolisuppe. Godt å ha litt å varme seg på når gradestokken viser 2grader og de første snøfnuggene har vist seg nå i morgentimene.


2 kommentarer:

 1. Orkideer er så fine og elegante! Tror jeg skal ut og kjøpe meg en bukett med blomster i dag - det gir slik deilig helgefølelse!! Men først skal jeg spise - du frister sånn med rundstykker... hi hi

  SvarSlett
 2. orkide er min yndlingsblomst.de pynter opp og er veldig dekorative.ble fin på bodet ditt.

  hørtes godt ut me suppe og rundstykker....her fyrer vi i peisen og kozer oss inne da det er kaldt ute.korselig med høst....så lenge man får være inne når det er kaldt.'

  ønsker deg ei riktig god helg:)klem
  -britt irene-

  SvarSlettHjertelig velkommen!Villa Greve ligger i vakre Sørum, i Akershus. Og her bor vi, samboer Håvard, Mathilde på 4 år, lillebror Christian på 2 år, lillebror i magen med termin i desember'15 og meg, Camilla.
Jeg er en interiørfrelst frøken, med sans for det klassiske og stilrene, blandet med tøffe strukturer og brytende elementer. Fargepaletten i grå, hvite og svarte toner er gjennomgående i hele huset.
Her vil du kunne følge meg, og mine små, og store prosjekter innen interiør. Og innimellom noen små hverdagsglimt.
Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien!
Vis hele profilen min

Følg Villa Greve på Instagram

Totalt antall besøkende:

Email me

Følgere

Annonsører

.

-

Email me

.

Email me

Samarbeidspartner

Medlem av

Søk i bloggen