søndag 31. januar 2010

Dagens middag!
Dagens middag er lakseburger med saftig rugbrød, salat med granateple, syltet rødløk og hjemmelagd  chilidressing.
Bon apetitt!


4 kommentarer:

 1. Tro meg, det er en grunn til at huset har fått navnet Villa Kaos! ;) Det at det var temmelig utdatert og kaotisk her da vi flyttet inn spilte bare bittelitt inn på navnevalget... mer vesentlig er det at her styrer en dame som er flinkere til å lage kaos enn kontroll. Så Kaoskontroll er litt selvironisk for å si det slik. Men jeg forsøker! ;) Og det jeg mangler av systematikk og planlegging tar jeg igjen med innsatsvilje, liker jeg å tro. Hehe

  Idag ble middagen min reste- pizza og ostepølse fra bensinstasjonen. Jeg mener å tro ditt alternativ var litt sunnere. ;) Men til mitt forsvar leverte jeg ungene fra meg til faren i dag, og da er det lov å skeie litt ut. :)

  SvarSlett
 2. ÅÅÅÅÅÅ Så deilig såg ut:D Nam Nam...Ha en super uke søte Milla :D

  SvarSlett
 3. Heihei=)

  Så koselig hilsen du hadde lagt igjen inne hos meg, det varmer mitt ferske blogger ♥
  Koser meg så veldig her inne, med alle de flotte interiørbloggene...er såå inspirerende:)
  Veldig hyggelig at du vil følge meg, da sees vi igjen;) legger meg til.

  Klem Lise

  SvarSlett
 4. Hei :)

  Det der så ut som en sunn og deilig middag :)
  Takk for at du delte den,må prøves :)

  Ha en fin fin uke.

  Klem Siw

  SvarSlettHjertelig velkommen!Villa Greve ligger i vakre Sørum, i Akershus. Og her bor vi, samboer Håvard, Mathilde på 4 år, lillebror Christian på 2 år, lillebror i magen med termin i desember'15 og meg, Camilla.
Jeg er en interiørfrelst frøken, med sans for det klassiske og stilrene, blandet med tøffe strukturer og brytende elementer. Fargepaletten i grå, hvite og svarte toner er gjennomgående i hele huset.
Her vil du kunne følge meg, og mine små, og store prosjekter innen interiør. Og innimellom noen små hverdagsglimt.
Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien!
Vis hele profilen min

Følg Villa Greve på Instagram

Totalt antall besøkende:

Email me

Følgere

Annonsører

.

-

Email me

.

Email me

Samarbeidspartner

Medlem av

Søk i bloggen