søndag 31. januar 2010

Lyssetting, og ny plafond til entréen.


"Lyset skal fremheve rommet og interiøret."


Ofte er det slik at vi ikke legger merke til riktig beslysning, men vi oppdager fort når lyssettingen er gal eller utilstrekkelig.Riktig lyssetting derimot skaper miljø og stemning.
Det er viktig å ta for seg rommets funksjon, skal det være et arbeidsrom, eller et rom for sosial hygge.Er det sider ved rommet som skal fremheves eller dempes, det er mange faktorer å ta med ved valg av lamper og lyssetting i et hus, ved siden av designet.Det var ikke det letteste å få tatt et godt bilde av plafonden. Detaljemennesket som jeg er skulle plafonden være både dekorativ med og uten lys. Butikkene var mange, og tålmodigheten til min kjære samboer ble testet, og han bestod med glans! Dette er hva vi endte opp med... meget fornøyd.

Uten lys.

Med lys.
 For de som måtte lure er lampen kjøpt på Skeidar .


3 kommentarer:

 1. Vakker! :)

  Og flinke samboeren ;)

  SvarSlett
 2. Fineste plafonden jeg har sett! Nydelig! Og jeg må også si jeg er imponert over samboeren din! Min hadde nok kapitulert bare jeg hadde foreslått å dra på Skeidar ;)

  klem, camilla jin

  SvarSlett
 3. Nå må jeg innrømme at plafonder ikke er noe jeg har spesielt stor sans for, og jeg har gremmet meg over at jeg må ha en slik i stuetaket. Går ikke med hengende lampe der, grunnet plassering. Da er det jo greit at du har gjort jobben med å tråle markedet etter den fineste! ;)

  Stolene fant jeg på finn.no. Var ALTFOR heldig nesten, for fikk to stoler, to bord, en gyngestol og et telefonbord for tilsammen 600 kr. Utrolig!!! Har sett slike stoler til salgs på finn flere ganger, men pleier å være litt dyrere. 750- 1500 kr. stk.
  Du får bare ha tålmodighet, så dukker det nok opp noen til ok pris! :)

  SvarSlettHjertelig velkommen!Villa Greve ligger i vakre Sørum, i Akershus. Og her bor vi, samboer Håvard, Mathilde på 4 år, lillebror Christian på 2 år, lillebror i magen med termin i desember'15 og meg, Camilla.
Jeg er en interiørfrelst frøken, med sans for det klassiske og stilrene, blandet med tøffe strukturer og brytende elementer. Fargepaletten i grå, hvite og svarte toner er gjennomgående i hele huset.
Her vil du kunne følge meg, og mine små, og store prosjekter innen interiør. Og innimellom noen små hverdagsglimt.
Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien!
Vis hele profilen min

Følg Villa Greve på Instagram

Totalt antall besøkende:

Email me

Følgere

Annonsører

.

-

Email me

.

Email me

Samarbeidspartner

Medlem av

Søk i bloggen