lørdag 30. januar 2010

Orden i smykkene.Jeg lagde denne ifjor høst, veldig kjekt for de lange øredobbene også er den ganske dekorativ der den henger over kommodene på soverommet.

Men jeg trengte et sted for de små øredobbene og kjeder, da fant jeg disse fra Lisbeth Dahl.Så nå ble det orden og oversikt.


5 kommentarer:

 1. Veldig kjekt og dekorativt med disse da :)
  Jeg har egen smykkeskuffe i klesskapet, men det hender rett som det er at både smykker og øredobber er på vidvanke. Da tenker jeg det hadde vært lurt å ha et lite stativ på badet.
  Nå sitter jeg her og venter på at mamma og pappa skal komme og passe ungene, så drar jeg til ferdig dekket bord på elgfest.
  Ønsker deg ei riktig god helg.
  Klæm

  SvarSlett
 2. Så det var du som laget det flotte øredobb- "bildet" ja! Det burde jeg jo ha tenkt meg, men jeg husker at jeg så det hos en eller annen... og da jeg letet etter innlegget fant jeg det ikke hos noen. For har lyst å lage et slikt, om det er greit at jeg kopierer. ;)

  Du... jeg er hjemme med spysyk jente. :( Og foran meg på bordet her står min dårlige samvittighet. Nå er det snart så jeg bestiller flybilett for å levere personlig! At noe så enkelt skulle være sååå vanskelig da! :(

  SvarSlett
 3. Bare å kopiere, oppskriften ligger her http://www.camillasvidunderligeverden.com/2009/10/smykker-og-oppbevaring.html

  Du ikke tenk på det, det går helt fint =) Ta det en dag du har tid og det passer seg. Den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves ;)

  SvarSlett
 4. SÅ dekorativt og praktisk:-)
  Likte veldig god de små stativene til øredobber også jeg!
  Ha en fin helg Camilla, klem Hege.

  SvarSlett
 5. Det er jenta som har orden i sysakene ja!!
  Jeg liker det du har gjort med bloggen din - og kombinasjonen av moderne og romantisk i leiligheten... lekkert!

  Håper du har hatt en trivelig helg!

  SvarSlettHjertelig velkommen!Villa Greve ligger i vakre Sørum, i Akershus. Og her bor vi, samboer Håvard, Mathilde på 4 år, lillebror Christian på 2 år, lillebror i magen med termin i desember'15 og meg, Camilla.
Jeg er en interiørfrelst frøken, med sans for det klassiske og stilrene, blandet med tøffe strukturer og brytende elementer. Fargepaletten i grå, hvite og svarte toner er gjennomgående i hele huset.
Her vil du kunne følge meg, og mine små, og store prosjekter innen interiør. Og innimellom noen små hverdagsglimt.
Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien!
Vis hele profilen min

Følg Villa Greve på Instagram

Totalt antall besøkende:

Email me

Følgere

Annonsører

.

-

Email me

.

Email me

Samarbeidspartner

Medlem av

Søk i bloggen