onsdag 24. mars 2010

God morgen!


En riktig god morgen!

Vi har kost oss med en rolig morgen, hjemmelagde rundstykker og ferske aviser.
Ta vare på de små stundene i hverdagen.

Samboern er nettopp reist på jobb og jeg har planer om å ta tak i klesvasken. Måtte bare en tur innom først og hilse på.Bohus har fått inn utrolig mange fine vår og sommervarer. Dette gammeldagse melkespannet med nydelig rosedekor ble med meg hjem forrige uke. Venter på at kirsebærblomstene skal komme frem på grenene jeg fikk av mamma på mandag.


Håper dagen blir fin!


4 kommentarer:

 1. God morgon til deg og!
  Høyres ut som om de har ein herleg morgon:)
  Ligg noko til deg på bloggen min!
  Ha ei herleg påskeferie!
  Klem Anne

  SvarSlett
 2. God morgen, kjære navnesøster! Håper klesvasken ikke slår seg vrang og at dagen fortsetter like godt som morgenen! Melkespannet var dødskult!

  Kos deg!
  Klem, camilla jin

  SvarSlett
 3. God morgen til deg også!
  Melkespannet var nydelig, og lekkert med grener.
  Ønsker deg en fin dag

  SvarSlett
 4. nyyyyyyyyydelig morgenhilsen ! LiseG

  SvarSlettHjertelig velkommen!Villa Greve ligger i vakre Sørum, i Akershus. Og her bor vi, samboer Håvard, Mathilde på 4 år, lillebror Christian på 2 år, lillebror i magen med termin i desember'15 og meg, Camilla.
Jeg er en interiørfrelst frøken, med sans for det klassiske og stilrene, blandet med tøffe strukturer og brytende elementer. Fargepaletten i grå, hvite og svarte toner er gjennomgående i hele huset.
Her vil du kunne følge meg, og mine små, og store prosjekter innen interiør. Og innimellom noen små hverdagsglimt.
Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien!
Vis hele profilen min

Følg Villa Greve på Instagram

Totalt antall besøkende:

Email me

Følgere

Annonsører

.

-

Email me

.

Email me

Samarbeidspartner

Medlem av

Søk i bloggen