torsdag 8. april 2010

Lopper!Nei det var ikke akkurat uhumskheter som lopper og lus jeg tenkte på...Loppemarkedsesongen er nemlig kommet igang igjen!

NIB har egne innlegg der bloggerne kan komme med tips og hvor det skal være loppemarked, så hvis du er ute etter noe spesielt er det bare å følge med her.


Iår er jeg ute etter en (evt. to) stoler med trekt sete. Spennende å se om jeg har hellet med meg, har en helt spesiell plan for stolen/stolene.

Du kan også ta en titt på Dagbladet , de har idag en artikkel om "Slik lykkes du med loppene" Der var det endel tips en kan ta med seg inn i loppesesongen.


Eller ta en titt her for loppemarkeder landet rundt.


Er du på utkikk etter noen lopper iår?
Nydelige roser, de har stått i snart 2uker og er fortsatt like fine.


10 kommentarer:

 1. Åååå, så koselig! Nå ble jeg glad :-) Og så bra at du la igjen et spor, for da fant jo jeg deg også! Du har jo en kjempefin blogg! Legger meg til som følger :-)

  Loppemarked har jeg planer om å komme meg avgårde på i år også. Spennende å jakte på gamle skatter som andre ser på som skrot!
  Jeg tar stadig vekk en titt hjemme hos besteforeldre og oldemor når jeg får lov også - utrolig hvor mye som er gjemt bort i skuffer, skap og kott som ikke er i bruk!

  Ha en fin torsdagsettermiddag og kveld :-)

  SvarSlett
 2. Gjett om jeg gleder meg Camilla - maange loppiser her nede vet du!:-)
  Skal på et par til helgen:-)
  Ha en fin kveld,
  klem Hege.
  PS!Skjønne roser:-)

  SvarSlett
 3. Jaa, er på utkikk etter noen herlig nostalgiske rammer (blant annet)! Jeg skulle egentlig svare på innlegget ditt i går, med en lang utgreining, men så fikk jeg det så travelt at det gikk i glemmeboka. Veldig fin utfordring forresten, som jeg tar senere i kveld når guttene har lagt seg.

  Ha en kjempefin kveld Camilla!

  Klem fra Hanne (som ofte titter innom deg, og som skal bli flinkere til å legge igjen kommentarer.) :)

  SvarSlett
 4. Ja, lopper er moro :-) jeg leter vel egentlig ikke etter noe spesiellt - det er gøy og bare se hva folk leverer fra seg syntes jeg :-))
  Håper du finner dine skatter :-)
  Klem klem

  SvarSlett
 5. Loppemarked gir meg skikkelig vår (og høst) stemning. ELSKER det! Jeg skal se etter en hel del ting på loppa i år og jeg håper virkelig jeg har hellet med meg. Skrev et eget blogg innlegg på det slik at jeg ikke skulle glemme, men det blir jo bare mer og mer jeg ser etter. Gleder meg!

  Klem Madelen

  SvarSlett
 6. Hei snille snuppa ♥

  Idag kom pakka vettu, og så nydelig gave da:) Litt av en trøstegevinst må jeg si:D Tusen ♥-lig takk igjen:)
  Skal prøve å få lagd et innlegg med gaven imorra:)

  Jeg er stadig på loppejakt..hihi..og nå har jeg endelig fått tak i to gamle vinduer, som jeg har vært på utkikk etter leeenge. Veldig GLAD:)

  Om du og kjæresten tar dere en tur til Fredrikstad en lørdag i sommer, så er det frimarked i Gamlebyen her. Masse fint:) Kan vi jo ta en kaffe;)

  Klem Lise

  SvarSlett
 7. Åja...gøy med lopper. Ser ikkje etter noko spesielt, bare eit eller anna godt kjøp... :-) Sesongen i full gang her no, så blir spanande framover....
  Klems

  SvarSlett
 8. Jeg skal i hvert fall på loppemarked ! ♥ Hihi...

  Jeg forstår ikke hvordan du klarer å holde liv i roser så lenge jeg, må ha grønne fingre du ! :) Mine roser pleier å henge ganske raskt med hodet enda jeg snitter dem og gjør det jeg skal. Jeg virkelig elsker blomster og klarer meg ikke uten, men de trives ikke så veldig godt hos meg. :(

  Ha en herlig kveld Camilla ! ♥

  Klem Anette :)

  SvarSlett
 9. Takk for tips, snuppa!
  Alltid på jakt etter loppeskatter ;)

  Happy hunting!
  Klem!

  SvarSlett
 10. Vel.. Jeg drar alltid på et par loppemarkeder, men det jeg stort sett ender opp med er sjokoladekake fra kiosken..........
  Men men, da har jeg vel hvertfall støttet noe??
  hihi.

  SvarSlettHjertelig velkommen!Villa Greve ligger i vakre Sørum, i Akershus. Og her bor vi, samboer Håvard, Mathilde på 4 år, lillebror Christian på 2 år, lillebror i magen med termin i desember'15 og meg, Camilla.
Jeg er en interiørfrelst frøken, med sans for det klassiske og stilrene, blandet med tøffe strukturer og brytende elementer. Fargepaletten i grå, hvite og svarte toner er gjennomgående i hele huset.
Her vil du kunne følge meg, og mine små, og store prosjekter innen interiør. Og innimellom noen små hverdagsglimt.
Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien!
Vis hele profilen min

Følg Villa Greve på Instagram

Totalt antall besøkende:

Email me

Følgere

Annonsører

.

-

Email me

.

Email me

Samarbeidspartner

Medlem av

Søk i bloggen