fredag 9. april 2010

Velvære på badet, velkommen inn for en titt!

Først må jeg få si at det er artig å se at mange har slengt seg med på innlegget mitt "Hvem der?"
 Det er hyggelig å bli kjent med dere som titter innom meg!Vel over til det jeg skulle vise dere...

Er dere klar for litt velvære?!


Jeg er veldig glad i velvære, ja hvem av oss jentene er ikke det. Ingenting er bedre enn en god varm dusj, gjerne etterfulgt av litt egenpleie.
Derfor tenkte jeg at dagens omvisning blir..... på badet vårt.


Lysegrå matte fliser på gulvet, og hvite blanke på veggene. Nedfelt tak med hvite downlights gir et godt lys, kjekt å kunne regulere lysstyrken på downlightene.

En stund hadde vi blå farger som tema på badet, men da jeg fikk velge fritt når forandringen bød seg, ble valget enkelt. Fargene er holdt i hvitt, creme og dus rosa. (ja rosafargen er helt ok for samboern, hvis noen lurte)Velkommen inn for en titt.

Har du noen gjennomgangsfarger på badet ditt/deres?15 kommentarer:

 1. Så fint badet dere er! Nydelige farger ♥

  Vi har så lite bad at jeg blir sprøøøøøø!! Men skal få litt orden etterhvert og kvitte meg med en del håndklær i forskjellige fager... Tror jammen jeg må satse på dus rosa jeg og... Det var nydelig!! Er brått blitt helt rosa i hodet etter at jeg fikk en datter... Merkelige greier ;)

  Ha en nyyyydelig fredag, snuppa!
  Klem!

  SvarSlett
 2. Utrolig fint bad dere har :)
  Elsker at du har machet farger :)
  Utrolig nydelig :)

  Susanne.

  SvarSlett
 3. kjempe flott bad som skaper en god stemning :) fine og duse farger :) gleder meg til å starte på mitt tredje bad å restaurere/bygge :) positive at jeg har lært av d og vet hva jeg liker å ikke :)

  SvarSlett
 4. Kjempefint bad : ) Romantisk stil der inne ; )
  Ha en hærlig helg!
  Klem Tove

  SvarSlett
 5. Skikkelig delikat bad!! Og vet du noe rart?; jeg har akkurat samme skittentøykurv som deg. Og det som er spesielt er at jeg kjøpte den på Skeidar for ca 14 år siden. Den er hvitmalt som din, og har hvitt trekk inni, og på kanten som er foldet ned øverst er det brodert på LAUNDRY og delikate blomster. (Der tenker jeg du ble misunnelig!!? ;o) )
  Den gang hadde ikke så mange hørt om "landlig" eller "fransk stil", så jammen var jeg forut for min tid. Og hver dag, eller iallefall hver gang jeg vasker på badet, så beundrer jeg fornøyd skittentøykurven min. DET kaller jeg et godt kjøp.

  SvarSlett
 6. Velvære er viktig og på det koselige badet deres får man sikkert den deilige velvære roen etter en god dusj;) Jeg holder på å stasje badet mitt frem og tilbake. Tar litt tid før man finner ut hvordan man vil ha det;) Ønsker deg en super helg snuppa:D Go klem

  SvarSlett
 7. Kjempefint bad!

  God helg!

  Klem fra Hanne

  SvarSlett
 8. Koselig bad du har da. Liker de deilige fargene, lys og spennende tilbehør! Oppe har jeg beige og blått og nede har jeg brunt, beige og rødt. Ha en deilig helg!!

  SvarSlett
 9. Så flott! Badet vårt er tragedien selv. 3 små kvm med kaos, kaos og enda mer kaos. Men det var flott å se ditt. Takk for titten. Klem.

  SvarSlett
 10. Flott bad du har, likte spesielt den dorull-holdaren på veggen der, var søt då... :-)
  Vi har blått som tilbehørsfarge på badet hjå oss, synest liksom det passar så bra til eit bad... Og så er eg litt glad i friske fargar på tilbehør.
  Ha ei strålande helg!
  Klems

  SvarSlett
 11. Av nysgjerrighet - har dere det bestandig så strøkent som på bildene i bloggen? ;) Veldig fint, altså, men også veldig langt fra hvordan det er her hos oss!

  Badet vårt... Håndklene og denslags ble kjøpt inn til badet der vi bodde før, som var hvitt (og bittebittelite, ca 3-3,5 kvadrat). De passer nok ikke like godt i det nye huset, hvor flisene er i en noe underlig fersken-beige farge. *ler* Jeg liker sterke, klare farger, så også på badet, så håndklene og klutene er i hhv orange/rødt og limegrønt/turkis. Grønn såpedispenser, turkise sugekoppkroker og tannglass, blå antisklimatte... Gleder meg til vi skal pusse opp og får hvite fliser igjen!

  SvarSlett
 12. Ser det er flere som har spurt om det samme som deg Iselin. Nå har ikke vi barn, så jeg tror kanskje det har litt med det å gjøre også. Men JA, vi har det "som du kaller det, strøkent" eller som jeg kaller det ryddig slik som det er på bildene ;)
  Så bloggbildene er tatt helt ekte, ikke noe rydding på forhånd ;)

  SvarSlett
 13. Da har jeg bare ett ord til deg - WOW!

  Jo, og kan du lære meg hvordan man gjør det? ;)

  SvarSlett
 14. Hyggelig Iselin! Ja jeg lærer gjerne bort ;) Det meste er ryddet i system ned i skuffer og skap. Mindre ting er puttet i gjennomsiktige esker så det er lettere å holde orden i tingene.
  Glad vi har en stor bod, der er alt pakket i store og små plastkasser med lapper hva alt inneholder. Da er det så mye lettere å finne frem til det man trenger.

  SvarSlett
 15. Så fint bad dere har, veldig lyst og delikat!:)
  Likte de babyrosa detaljene godt.
  Hos oss har vi akkurat pussa opp badet, men gjenstår litt enda så foreløbig har vi ikke noen farger som går igjen, men jeg vil gjerne ha det lyst og romantisk :)

  Ha en fin Søndag,
  Klem Jatte ♥

  SvarSlettHjertelig velkommen!Villa Greve ligger i vakre Sørum, i Akershus. Og her bor vi, samboer Håvard, Mathilde på 4 år, lillebror Christian på 2 år, lillebror i magen med termin i desember'15 og meg, Camilla.
Jeg er en interiørfrelst frøken, med sans for det klassiske og stilrene, blandet med tøffe strukturer og brytende elementer. Fargepaletten i grå, hvite og svarte toner er gjennomgående i hele huset.
Her vil du kunne følge meg, og mine små, og store prosjekter innen interiør. Og innimellom noen små hverdagsglimt.
Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien!
Vis hele profilen min

Følg Villa Greve på Instagram

Totalt antall besøkende:

Email me

Følgere

Annonsører

.

-

Email me

.

Email me

Samarbeidspartner

Medlem av

Søk i bloggen