søndag 11. april 2010

I vinduskarmen min...Vinduskarmene her i huset er ikke like velfylte som før. Grunnen til det er den firbeinte lodotten som tasser rundt her. Han har enda ikke ødelagt noen ting her i huset, eller bitt i stykker noe *bank i bordet*, men for sikkerhetsskyld kan pynten få vente litt til.


Innom Plantasjen igår fikk disse søte mini orkideene bli med meg hjem.Plasserte de i Rosendahl telyslyktene, der passet de fint.


Nå er det ut i solskinnet igjen. Nydelig vær i hovedstaden idag, 11grader og ikke en sky på himmelen.
Ha en blomstrende og solrik søndag!8 kommentarer:

 1. Så søtt og så smart å bruke de telysholderne.
  Har selv ordnet litt i vinduskarmen i dag. Selv om hun må lære seg at hun ikke kan ta og røre på ALT så er det ikke så lett for ei lita jente bestandig.

  KLEM

  SvarSlett
 2. Hadde egentlig tenkt meg en tur på plantasjen i dag, men tok en tur på loppemarked, og har kost meg ute i solen isteden....tar en tur i morgen ,)
  Har også nemlig tenkt å kjøpe små orkide, men jeg skal ha de i de minste norgesglassene ,)

  Det ble veldig søtt i vindu ditt nå, nydelig ♥

  Kos deg videre i det nydelige vår været !

  SvarSlett
 3. Kjempe søte orkider! Ha en herlig og deilig lat søndag du også! Vi har kost oss i solen og det har vært deilig! Klem

  SvarSlett
 4. Så skjønne ♥ Jeg berger ikke noe i vinduene nå, men snart er vel lille tornado stor nok til å ikke røre på alt han ser. Så smart å bruke telysholderne på denne måten.
  Klem.

  SvarSlett
 5. Heisann Camilla.
  Vi nyter vårsola her i Trøndelagen også. Var i dåp i dag, så da vi kom hjem, var det av med finstasen, på med joggebuksa og rett ut i godværet :)

  SvarSlett
 6. Du, de små orkideene er fine. Jeg kjøpte en for snart 2 år siden, og den har blomstret nesten hele tiden siden! Det fortsetter å komme nye skudd og blomster hele tiden! Ikke kast den når den begynner å bli tom for blomster. Det kommer nok nye.

  SvarSlett
 7. Søte små-orkideer:) Akkurat kommet meg hjem fra hovedstaden nå faktisk.. Det var nydelig vær der idag. Slettes ikke værst her på sørlandet heller:)

  SvarSlettHjertelig velkommen!Villa Greve ligger i vakre Sørum, i Akershus. Og her bor vi, samboer Håvard, Mathilde på 4 år, lillebror Christian på 2 år, lillebror i magen med termin i desember'15 og meg, Camilla.
Jeg er en interiørfrelst frøken, med sans for det klassiske og stilrene, blandet med tøffe strukturer og brytende elementer. Fargepaletten i grå, hvite og svarte toner er gjennomgående i hele huset.
Her vil du kunne følge meg, og mine små, og store prosjekter innen interiør. Og innimellom noen små hverdagsglimt.
Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien!
Vis hele profilen min

Følg Villa Greve på Instagram

Totalt antall besøkende:

Email me

Følgere

Annonsører

.

-

Email me

.

Email me

Samarbeidspartner

Medlem av

Søk i bloggen