lørdag 8. mai 2010

Bli med på fornyingen av et skjermbrett!
Vi har et skjermbrett til terrassen som er godt brukt. Det tar på å stå ute i all slags vær på sommeren.


Så jeg har begynt å spraye det, og hvitt skal det bli. 
Bruker en spray beregnet for bildeler etc så den er hardfør. 


 Men det tar tid med mange små krinkelkroker og store flater. Men det skal bli bra til slutt.

Forts. følger om loppefunnet!


3 kommentarer:

 1. Hei Camilla.....dette kommer til å bli kjempefint. Har selv godt å vurdert om jeg skal kjøpe et lignende og spraymale jeg også. Får se på resultatet ditt først. Hvor har du kjøpt skjermbrettet? Klem fra Maliva

  SvarSlett
 2. Ok, takk for rask tilbakemelding....venter spent på resultatet;o)Fortsatt god helg til deg.....

  SvarSlett
 3. Det der kommer til å bli superlekkert. Jeg har et par lampeskjermer i samme materiale som jeg skal spraye hvite. Jeg prøvde meg på den ene og har innsett at det er en stor jobb som nok krever en del spraybokser med maling før det blir fint, men det er bare å smøre med tålmodighet.
  Venter spent på resultatet!
  Klem fra meg.

  SvarSlettHjertelig velkommen!Villa Greve ligger i vakre Sørum, i Akershus. Og her bor vi, samboer Håvard, Mathilde på 4 år, lillebror Christian på 2 år, lillebror i magen med termin i desember'15 og meg, Camilla.
Jeg er en interiørfrelst frøken, med sans for det klassiske og stilrene, blandet med tøffe strukturer og brytende elementer. Fargepaletten i grå, hvite og svarte toner er gjennomgående i hele huset.
Her vil du kunne følge meg, og mine små, og store prosjekter innen interiør. Og innimellom noen små hverdagsglimt.
Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien!
Vis hele profilen min

Følg Villa Greve på Instagram

Totalt antall besøkende:

Email me

Følgere

Annonsører

.

-

Email me

.

Email me

Samarbeidspartner

Medlem av

Søk i bloggen