lørdag 8. mai 2010

Gammel kjærlighet ruster ikke ♥
Idag kom min kjære hjem med 40 langstilkede lyserosa roser!


♥ Vi feirer idag 11.år som kjærester ♥

Mitt livs kjærlighet!

 

 

 

 

 
14 kommentarer:

 1. Gratulerer med dagen og hverandre ♥
  Rosene var skjønne :) Ønsker dere en herlig dag
  Klem klem

  SvarSlett
 2. Herregud for noen LEKRE roser, aaahhh!

  Og for en herlig og snill mann du har! ♥ Tror jeg skal vise denne posten til the boyfriend ;) selv om vi ikke har vært sammen like lenge som dere da. Hva er oppskriften? Kanskje det kunne blitt et innlegg? ;)

  Gratulerer og stor klem fra meg ♥

  SvarSlett
 3. Så koselig da. Det var litt av en bukett. Rosa roser er lekkert. Ønsker deg en fin helg.
  Klem

  SvarSlett
 4. Gratulerer med 11 år! Jeg er så romantisk at jeg sukker henført når jeg leser slikt, at man etter mange år (om det er7, 11, 20 eller mer)fremdeles gir hverandre positiv oppmerksomhet og sier dette er den store kjærligheten. Jeg hører så mange som ikke gjør det, men som benytter enhver sjanse til å rakke ned på partneren. Og det synes jeg er tilsvarende trist. Kjærlighet må forvaltes... pleies som en sart blomsterknopp som skal gis sjanse til å vokse seg stor og vakker. Og når den allerede er utsprunget og står i full blomst kan man ikke legge bort vannkannen, gjødsel og kjærlige hender, for da visner og dør den.

  Det er kanskje rare visdomsord fra en skilt kvinne, men man må være to om å ha den innstillingen. Den blomsterknoppen jeg var innstilt på å forvalte vel resten av livet ble, som du vet, noe brutalt tråkket til jorden ute av min kontroll. Derfor gleder jeg med med dem som klarer dette, sammen, og synes det er så trist med dem som har noe bra, men ikke forvalter det vel. Og det er ofte de som forventer full blomstring hele tiden, og ikke ser det vakre i planten eller gidder gjødsle den i den tiden den har mistet sine blomster. De er blinde for at dette naturlig går i sensonger. Etter vår kommer sommer, kommer høst, kommer vinter, kommer vår og sommer igjen. De krever vår og sommer hele tiden, og ser ikke at planten er like levende, like verdifull, også i de sesongene den bare er... litt mer beskjeden, ikke så fargerik, men fremdeles med løfter om stadig nye blomstringer... om den pleies riktig!

  Klem

  SvarSlett
 5. Vakre roser!

  Så romantisk og koselig, nyt dagen! Gratulerer til begge to :)


  Tove

  SvarSlett
 6. Så koselig...
  Jeg sender den gamle, slitte gubben min til dere på kurs...
  Kos dere i helgen.

  SvarSlett
 7. Gratulerer så mye med dagen!!! Kos dere masse! Nydelige roser!

  Klemmer fra Lena

  SvarSlett
 8. Gratulere så mye med dagen ;) så koselig, å så kjekt med roser da ;)

  SvarSlett
 9. Gratulerer så mye med 11 års kjærestedag!!
  Nydelige roser :)
  Klem!

  SvarSlett
 10. Gratulerer masse med dagen!!! Håper dere får mange fantastiske år sammen i framtiden.
  Rosene var utrolig nydelige ♥

  Ha en fin dag - begge to!
  Klem M

  SvarSlett
 11. Gratulerer!! Så nyyydelige blomster du har fått.
  Godt jobba med 11 år, og maaange flere gode år blir det.

  KLEM

  SvarSlett
 12. Gratulerer så mye Camilla!
  ♥N♥D♥E♥L♥I♥G♥E♥

  SvarSlettHjertelig velkommen!Villa Greve ligger i vakre Sørum, i Akershus. Og her bor vi, samboer Håvard, Mathilde på 4 år, lillebror Christian på 2 år, lillebror i magen med termin i desember'15 og meg, Camilla.
Jeg er en interiørfrelst frøken, med sans for det klassiske og stilrene, blandet med tøffe strukturer og brytende elementer. Fargepaletten i grå, hvite og svarte toner er gjennomgående i hele huset.
Her vil du kunne følge meg, og mine små, og store prosjekter innen interiør. Og innimellom noen små hverdagsglimt.
Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien!
Vis hele profilen min

Følg Villa Greve på Instagram

Totalt antall besøkende:

Email me

Følgere

Annonsører

.

-

Email me

.

Email me

Samarbeidspartner

Medlem av

Søk i bloggen