mandag 3. mai 2010

Blogghjelp +hilsen i posten.En stor takk for kjempe koselig hilsen fra Monica med bloggen Monicas Kreative.

En venninne jeg har hjulpet med ulike bloggutforminger.


Alltid koselig med pakker i postkassen fremfor disse vinduskonvoluttene med regninger.


11 kommentarer:

 1. Å så snilt av deg og tilby folk og hjelpe :-) Jeg kommer garantert til og spør om jeg kan få litt ekspert hjelp av deg. Jeg er ikke så veldig dreven i dette. Skjønn blogg du har.

  Klem

  SvarSlett
 2. Tusen takk for god hjelp, snuppa!
  Klem på deg.

  SvarSlett
 3. Heisann!
  Jeg drister meg til å spørre om hjelp, virker som du er en kløpper på det meste! Jeg har lyst å få tre kollonner, men er så redd for å rote det helt til...miste alt jeg har ordnet med farger osv. Finnes det håp?
  Og hvordan kan jeg få slike bilder bak overskriften, uten at det blir bare ett stort bilde?...

  Mandagsklem!

  SvarSlett
 4. Så flotte gaver du har fått! :) Supert at du har anledning til å hjelpe til med ting andre lurer på!

  Ha en fin kveld!
  Klem

  SvarSlett
 5. Snille deg! Kanskje du kunne hjelpe meg litt også da? :)
  Da jeg dannet bloggen kastet jeg bare inn et bilde jeg tilfeldigvis hadde som header... og slik har det blitt værende. For en stund siden forsøkte jeg nemlig å endre til tre kolonner og hvit bakgrunnsfarge, og jeg holdt på å ødelegge hele bloggen. :S Og når det gjelder header bør man jo også ha et styling- gen, og mitt styling- gen er bittelite. ;) Jeg klarer ikke engang finne ut hvilke bilder jeg burde ta med, for fokuset mitt er jo mer på oppussing enn styling, og noen god fotograf er jeg heller ikke. Så uten hjelp blir nok headeren aldri skiftet ut. Hehe

  Håper du har en fin fin mandag! Klem

  SvarSlett
 6. Hei.
  Kunne godt ha tenkt meg litt hjelp jeg også med min blogg. jeg sliter med å få til med 3 kolonner.

  Flott blogg du har!

  SvarSlett
 7. Så snill du er som hjelper ♥ Ofte jeg står fast og, så du skal ikke se bort ifra at det kommer noen spørsmål fra meg innimellom og:o))

  Så masse fint du hadde fått i posten ♥

  Go'natt klem fra Line

  SvarSlett
 8. Du er SÅ snill med å hjelpe med bloggproblemer. flotte ting du har fått deg her :)

  SvarSlett
 9. Ha en fin dag, Camilla.
  Snille deg:)

  Klem

  SvarSlett
 10. Snill du er som hjelper til♥
  Flotte gaver:)
  Tusen takk for koselig kommentar:)
  Klem Nina

  SvarSlettHjertelig velkommen!Villa Greve ligger i vakre Sørum, i Akershus. Og her bor vi, samboer Håvard, Mathilde på 4 år, lillebror Christian på 2 år, lillebror i magen med termin i desember'15 og meg, Camilla.
Jeg er en interiørfrelst frøken, med sans for det klassiske og stilrene, blandet med tøffe strukturer og brytende elementer. Fargepaletten i grå, hvite og svarte toner er gjennomgående i hele huset.
Her vil du kunne følge meg, og mine små, og store prosjekter innen interiør. Og innimellom noen små hverdagsglimt.
Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien!
Vis hele profilen min

Følg Villa Greve på Instagram

Totalt antall besøkende:

Email me

Følgere

Annonsører

.

-

Email me

.

Email me

Samarbeidspartner

Medlem av

Søk i bloggen