tirsdag 4. mai 2010

Hagestemning konkurranse...

Har du sett den nyeste konkurransen til Bohus?

De har en konkurranse gående i samarbeid med interiørekspert Halvor Bakke.

Her kan du sette sammen din egen drømmehage, ved å velge blandt masse nydelig bilder fra Bohus sitt sortiment. Og når du deler ditt bidrag ved å legge ut en link til det på Facebook er du med i trekningen av varer for 10.000kroner hos Bohus.


For å delta, gå inn på Halvors hage.


Her er mitt lille bidrag

5 kommentarer:

 1. Heisann! Kom tilfeldigvis forbi, og da må jeg selvsagt se meg om :) Liker virkelig ditt rofylte hjem. Og takk for tipset om konkurransen. Vi har overtatt en hage som har ligget brakk de siste femti årene, ser ut som om det er høst... umulig å være med på sånne "se-så-fin-hagen-min-er-konkurranser".

  Ha en fortsatt strålende dag!

  SvarSlett
 2. Har nok vært der jeg og ja! Kanskje jeg skal legge ut bilde på bloggen min og! Koselig bilde! Klem

  SvarSlett
 3. Har allerede sendt inn bidrag ! ♥ Fine sammensatte bilder Camilla. :) Så da er det bare å krysse fingrene og håpe man vinner, hihi...

  Håper du har hatt en fin dag så langt tross det nydelige været vi har hatt i hovedstaden i dag. ;)

  Stor klem fra Anette ♥

  SvarSlett
 4. Har akkurat vært inne og laget min hage også!
  Skjønner ikke helt hvordan jeg få bildet frem på bloggen min, så nå skal jeg nok gruble litt på det en stund.

  Gøy med slik sommerstemning på en dag hvor snøen laver ned her på østlandet!

  Klem Lykkeliten

  SvarSlett
 5. Så herlig konkurranse da - masse lykke til!!!

  Ønsker deg en fortsatt fin uke!

  Klem fra Hildegunn

  SvarSlettHjertelig velkommen!Villa Greve ligger i vakre Sørum, i Akershus. Og her bor vi, samboer Håvard, Mathilde på 4 år, lillebror Christian på 2 år, lillebror i magen med termin i desember'15 og meg, Camilla.
Jeg er en interiørfrelst frøken, med sans for det klassiske og stilrene, blandet med tøffe strukturer og brytende elementer. Fargepaletten i grå, hvite og svarte toner er gjennomgående i hele huset.
Her vil du kunne følge meg, og mine små, og store prosjekter innen interiør. Og innimellom noen små hverdagsglimt.
Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien!
Vis hele profilen min

Følg Villa Greve på Instagram

Totalt antall besøkende:

Email me

Følgere

Annonsører

.

-

Email me

.

Email me

Samarbeidspartner

Medlem av

Søk i bloggen