tirsdag 1. juni 2010

Sommeren er her.
1.juni, årets første sommerdag, viste seg å bli en aldeles nydelig dag her i hovedstaden. Jeg flyttet like godt ut på terrassen fra tidlig morgen, helt herlig!
Må vel innrømme at antydningen til solbrenthet, den er her... men hva gjør vel det når vi er så heldig å ha 23grader og strålende sol gjennom hele dagen.
Ryktene sier det er meldt flere dager med herlig vær, så det er bare å finne frem solkremen og nyte dagene!Nydelige hvite roser på tilbud hos CoopMega denne uken, løp og kjøp!10 kommentarer:

 1. I dag har det virkelig vært deilig sommervær her i Oslo ja, deilig ! ♥ Håper det varer leeenge ! :) Vakkert bilde av roser ! ♥

  Sove godt vennen ! ♥

  Stor klem fra meg ♥

  SvarSlett
 2. Ja er det ikke herlig med SOMMER!! :o) Gjett om jeg skal kjøpe roser i dag ja - hvite roser er noe av det fineste jeg vet. Tusen takk for tipset. Ønsker deg en herlig dag med masse sol (..men husk solfaktor hi-hi)Klem

  SvarSlett
 3. Har en bukett med hvite roser på spisebordet jeg også ;)
  Våknet til strålende sol i dag - så det spørs om det blir litt kvalitetstid utendørs.
  Ha en strålende dag!
  Klæm ♥

  SvarSlett
 4. Et nydelig og stemnings fult bilde.... hvite roser er faktisk utrolig nydelig :o)

  SvarSlett
 5. Hei på deg Camilla!
  Ja, er det ikke flotte dager i Oslo om dagen :o) Jeg sier som jeg bruker - det gjelder å nyte dagene til fulle, og ikke minst de fine kveldene óg. Blir VELDIG sene kvelder på meg om dagen, får meg jo ikke til sengs - men, sove kan jeg gjøre siden...;o)

  Flotte hvite roser fra Coop'en og en fantastisk nydelig fattigmannssølv-vase du har satt de i! Også så lekre gardiner du har fått deg i stuen da. Kan forstå at du valgte Kid, istedenfor Riviera Maison, når gardinene likevel var ganske like - sparte nok en pen slant med penger der, og de pengene kan du jo bruke til noe annet fint ;o)

  Så spennende å høre at pakken er på vei til meg - gleder meg masse!!!

  Fortsatt strålende uke til deg!

  Stor klem fra Hildegunn

  SvarSlett
 6. Herlig bilde..
  Jeg har også kjøpt roser der, men det ser ikke
  ut til at de vil blomstre....
  Kos deg på terrassen og nyt sommervarme dager!

  Klem

  SvarSlett
 7. Flott bilde :) nydelig vase, jeg elsker fattigmannsølv

  SvarSlett
 8. Titter innom for å ønske deg en deilig dag! Jenta med hjerte av gull, det er deg det!!! Store klemmer fra meg

  SvarSlett
 9. Så nydelige roser, herlig med hvitt :) Ja, nå er det bare prise sommeren velkommen!! Har 19 grader i skyggen nå :) Ja, håper nå at dette gode været varer leeenge!!:)
  Ønsker den en fantastisk flott dag!
  Klem Anki

  SvarSlett
 10. Hej! Så skønne roser! Dejligt med sommer, det er helt sikkert - nu skal det bare fortsætte sådan i et nogle måneder:) Tusen tak for den søde hilsen på min blog - jeg bliver så glad:) Du har jo også en nydelig blog, Camilla! Lægger mig op som følger! Knus; Heidi

  SvarSlettHjertelig velkommen!Villa Greve ligger i vakre Sørum, i Akershus. Og her bor vi, samboer Håvard, Mathilde på 4 år, lillebror Christian på 2 år, lillebror i magen med termin i desember'15 og meg, Camilla.
Jeg er en interiørfrelst frøken, med sans for det klassiske og stilrene, blandet med tøffe strukturer og brytende elementer. Fargepaletten i grå, hvite og svarte toner er gjennomgående i hele huset.
Her vil du kunne følge meg, og mine små, og store prosjekter innen interiør. Og innimellom noen små hverdagsglimt.
Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien!
Vis hele profilen min

Følg Villa Greve på Instagram

Totalt antall besøkende:

Email me

Følgere

Annonsører

.

-

Email me

.

Email me

Samarbeidspartner

Medlem av

Søk i bloggen