lørdag 25. september 2010

Kremmerhuset's fristelser... Etter en lang rundtur der vi var innom alt fra BabyShop, Ikea, Elkjøp, H&M og baby/barnebutikken Den lille Prinsen, tittet jeg en snartur innom Kremmerhuset da vi gikk forbi på vei hjem. Og tror du ikke de har fått inn masse små etasjefat, akkurat slik jeg har sett etter i lang tid. De hadde også noen fine lyskopper i glass med en stor nydelig perle i front. Storfornøyd etter dagens handletur kan vi nå tusle i seng. Det kommer mer imorgen...
God natt!
10 kommentarer:

 1. Nydelig lite stettfat og så flott telysholder, den likte jeg godt:)

  Ha en fin høstdag:)
  Marianne

  SvarSlett
 2. Stilig.
  Og så fikk du svidd av noen lapper til, tenker jeg... :)

  SvarSlett
 3. Så fine! :)


  Håper dere får en flott helg! ♥

  SvarSlett
 4. Hei!
  Oppdaget nettopp den fine bloggen din, og kommer gjerne tilbake på besøk :)
  Kjempefint fat og søte lyskopper, er jo så moro med noe nytt i hus!
  Ønsker deg en god helg.
  Hilsen fra Bekka

  SvarSlett
 5. Så koselig du har det, kjempesøt den lyskoppen!

  Ha en fin helg!

  Klemmer fra Nina

  SvarSlett
 6. Elegant!!! Jeg var også på Kremmerhuset igår, men kjøpte "bare" 2 sinkhus, etter å ha blitt hekta etter at du har vist hvor fint lys de gir i mørke vinterkvelder. Snart skal jeg tenne lyset i den lille byen min. (Har 4 nå, så nå er det nok på tide å si stopp. Eller??)

  SvarSlett
 7. Du var heldig som fant det du har hatt lyst på lenge. Var så søtt det lille etasje fatet.

  Ha en god helg, og kos deg med de vakre ny innkjøpte sakene dine.

  SvarSlett
 8. For et fint fat! Heldige deg som fant det:) Men du er heldig som fant det du lette etter:)

  Stor klem!

  SvarSlett
 9. Det var et flott fat...gøy når man finner det man leter etter:)
  Jeg gleder meg til å fåt tak i de fine sinkhusene du har...vi har en butikk i nærmiljøet som får inn disse snart:))
  Skjønner godt du titter masse på barnebutikker nå...og du verden så mye fint det er:)

  Ha en flott helg!
  Klemmer fra Katharina

  SvarSlett
 10. Har sett samme etasjefatet selv..:) har så lyst på det!
  Skal si dere har hatt en god rundtur:)
  Ha en fortsatt god helg!
  Klem camilla

  SvarSlettHjertelig velkommen!Villa Greve ligger i vakre Sørum, i Akershus. Og her bor vi, samboer Håvard, Mathilde på 4 år, lillebror Christian på 2 år, lillebror i magen med termin i desember'15 og meg, Camilla.
Jeg er en interiørfrelst frøken, med sans for det klassiske og stilrene, blandet med tøffe strukturer og brytende elementer. Fargepaletten i grå, hvite og svarte toner er gjennomgående i hele huset.
Her vil du kunne følge meg, og mine små, og store prosjekter innen interiør. Og innimellom noen små hverdagsglimt.
Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien!
Vis hele profilen min

Følg Villa Greve på Instagram

Totalt antall besøkende:

Email me

Følgere

Annonsører

.

-

Email me

.

Email me

Samarbeidspartner

Medlem av

Søk i bloggen