søndag 26. september 2010

Litt mer baby...

Etter å ha trålet gjennom det som var av vognposer falt valget på den norsk-produserte vognpose easyGrow. Den har kommet veldig godt ut i ulike produkttester, den er god og varm og kan med enkle grep forlenges fra 98cm til 130cm, så posen kan brukes lenge. Du kan lese mer om posen her på EasyKid.


Vi kjøpte posen vår hos LillePrinsen, en herlig nettbutikk for små prinser og prinsesser. Rita, som er damen bak nettbutikken, åpner i disse dager butikk på Stabekk, et besøk der kan absolutt anbefales, du kommer garantert ikke tomhendt ut.
 Et lite tips, hun kjører kampanjepris på akkurat denne vognposen nå, så hvis du er ute etter en, løp og kjøp!


Fargen vi valgte er mørk blå, og passer perfekt til den mørke blå fargen på Emmaljungavognen.Ikveld har vi fått montert et av loppefunnene som nå er ferdigmalt, og det ble så fint, bilder kommer imorgen.
8 kommentarer:

 1. Den var fin! Nå har dere vel snart alt på plass til lille-babyen kommer!?
  Vi vet ikke hva det blir enda, gjør vi??

  Håper formen er fin!

  Klem fra Janniche, Duse Pasteller:)

  Ps: Give Away hos meg..;)

  SvarSlett
 2. Hihi, ja nå hørtes det nok ut som jeg har termin snart jeg òg! Men jeg snakket om babyen DIN da!:P
  Så da jeg skrev `at vi vet ikke kjønn...?`, så tenkte jeg på kjønnet på din baby!! (skulle tro jeg var en del av familien, hihi...!!!)Var bare redd jeg hadde gått glipp av viktig info!;)
  Lykke til på UL - blir spennende!!

  God natt!

  Klem fra meg igjen:)

  (Og takk for at du vil være med på min GA!!)

  SvarSlett
 3. Flott å velge norske produkter! Passet perfekt i vogna :)
  Kremmerhuset har så mye fint, jeg må holde på lommeboka når jeg titter innom :)
  Ha en fin søndag!
  klem
  Lise

  SvarSlett
 4. Den vognposen så kjempegod ut! Og passet jo fint i vognen:) Men her er nok den tiden over=/ Såvidt vi bruker vognen lengre, noe som faktisk er litt trist... Det minner om hvor store de er blitt, og hvor tiden flyr!

  Skal tipse noen gravide venner om den posen. Så fantastisk ut:)
  Ha en strålende søndag, Klem:)

  SvarSlett
 5. Så flink du er å få alt i hus så fort : D Her tok det sin tid , men vi var klar når babyen kom heldigvis : D Nå er min baby 1 år allerede, og vi er fornøyd med 3 barn. Litt vedmodig med tanken på å ikke gå gravid flere ganger da...Er jo sååå koselig den rugetiden og å planlegge og forberede alt til fødselen! Bare kos deg og nyt det!!!
  Klem Tove

  SvarSlett
 6. Hei!!
  Så flott den vognposen var da.Passet flott i vogna:)
  Min barn er laaangt unna vogna nå:(trist og godt på samme tid. Her går det meste i skole arbeid og fotball treninger. Nå leker de med tanken på å starte band!! Så jeg må vel si jeg innimellom lengter tilbake til vognen ja!!
  Ønsker deg en fin søndag.
  Klem Mona

  SvarSlett
 7. Det er så koselig å dille og dalle og kjøpe inn til baby man venter på! Denne gangen har vi jo alt vi tenger, men jeg kommer nok snart til å ta en tur på kottet for å titte igjennom det vi har. Husker at vogna til Emma to klar i mange måneder! Prøvetrillet inne og gledet meg så uendelig ti å ha en baby oppi!Heldigvis synes jeg vogna vår (Emmaljunga det og) er akkurat like fin i dag som jeg synes for fire år siden!

  SvarSlett
 8. Kjempe fin!
  Godt å se at du koser deg :)

  SvarSlettHjertelig velkommen!Villa Greve ligger i vakre Sørum, i Akershus. Og her bor vi, samboer Håvard, Mathilde på 4 år, lillebror Christian på 2 år, lillebror i magen med termin i desember'15 og meg, Camilla.
Jeg er en interiørfrelst frøken, med sans for det klassiske og stilrene, blandet med tøffe strukturer og brytende elementer. Fargepaletten i grå, hvite og svarte toner er gjennomgående i hele huset.
Her vil du kunne følge meg, og mine små, og store prosjekter innen interiør. Og innimellom noen små hverdagsglimt.
Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien!
Vis hele profilen min

Følg Villa Greve på Instagram

Totalt antall besøkende:

Email me

Følgere

Annonsører

.

-

Email me

.

Email me

Samarbeidspartner

Medlem av

Søk i bloggen