torsdag 27. januar 2011

Magebilde uke 34.

 Enda en uke er gått, og idag kan vi skrive uke 34 i "gravid-ukeboken".

 Jeg har skrevet uke-bok siden jeg ble gravid, alt fra tanker, og følelser til ulike hendelser og magebilder er ført ned. Koselig å ha til senere, når man ser tilbake på svangerskapet.

Lille Mathilde er fortsatt god og aktiv i magen. Hun hikker nå flere ganger om dagen, og synes det, tydeligvis, er svært artig å herje rundt så mamma må løpe "et visst sted", så godt som hver time.

Føttene har jeg sagt adjø til forlengst, og det å ta på sko og sokker er nå blitt en utfordring. Men hva gjør vel det når man er så heldig å få bære frem et lite mirakel.


12 kommentarer:

 1. Så fiiiin mage ♥ Og så koselig med slik svangerskaps-dagbok!
  Jeg har bare to bilder av meg selv som gravid jeg, og det angrer jeg på i dag... hadde jo vært gøy og se magen igjen;) Var så ung og fjollete når jeg var gravid jeg, hahaha! Ingen skulle få ta bilder nei!

  Kooos deg med fiiiine magen;)

  Klem Line

  SvarSlett
 2. Utrolig å tenke på hva som skjer der inne... Bra at det er fart og liv i henne, selv om det kan være litt slitsom for mor til tider;)

  Klem
  Duse Pasteller

  SvarSlett
 3. Nydelig babymage♥
  Utrolig fint med en slik bok, det kommer jeg absolutt til og gjøre den dagen jeg blir gravid også, så utrolig koselig å se tilbake på, og også for barnet når den blir større!

  Ønsker en fin Torsdag,
  Klem Jatte♥♥

  SvarSlett
 4. Så stas med en sånn gravid-bok, den kommer du nok til å bli glad for at du skrev,artig å ha til senere! Jeg skriver usa-bok, uten sammenligning for øvrig ;)

  SvarSlett
 5. Flott mage. Du har masse koselig å se fram til.
  Klem

  SvarSlett
 6. Sukk...så koselig!
  Klem Tove

  SvarSlett
 7. Så koselig!
  Fin mage du har. Lykke til framover.
  Artig å se hva andre gravide har forberedt allerede. Jeg er 31 uker på vei, men har kjøpr latterlig lite foreløpig. Har litt fra frøkna, men må vel ta noen runder før mars kommer for fullt.

  Kos deg videre og lykke til!

  SvarSlett
 8. Så lurt med en sånn bok.Koselig å ha til senere også :) Klem

  SvarSlett
 9. Så flott mage ;) Mitt lille troll har ikke falt så mye ned i magen enda, så forløpig får blæren min fred hehehe men det er jo kjempeflott at jenten deres er aktiv, et godt tegn på at hun har det supert i magehulen ;) Klemmer fra Nina

  SvarSlett
 10. Nydelig mage du har :) begynner å bli ganske rund her også nå, venter ei lita jente i April her :)
  Har snust litt rundt på bloggen din nå, du har det kjempefint :)

  SvarSlett
 11. Så fin mage du har! Ikke mye som er finere enn gravidmage i mine øyne - superkoselig. Herrlighet, synes svangerskapet ditt har gått kjempefort, jeg. Ikke lenge igjen nå!

  Kjempeflott vogn, den blir dere helt sikkert fornøyd med!

  God helg!
  Klem Marit :)

  SvarSlettHjertelig velkommen!Villa Greve ligger i vakre Sørum, i Akershus. Og her bor vi, samboer Håvard, Mathilde på 4 år, lillebror Christian på 2 år, lillebror i magen med termin i desember'15 og meg, Camilla.
Jeg er en interiørfrelst frøken, med sans for det klassiske og stilrene, blandet med tøffe strukturer og brytende elementer. Fargepaletten i grå, hvite og svarte toner er gjennomgående i hele huset.
Her vil du kunne følge meg, og mine små, og store prosjekter innen interiør. Og innimellom noen små hverdagsglimt.
Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien!
Vis hele profilen min

Følg Villa Greve på Instagram

Totalt antall besøkende:

Email me

Følgere

Annonsører

.

-

Email me

.

Email me

Samarbeidspartner

Medlem av

Søk i bloggen