tirsdag 25. januar 2011

Vår i vinduet...

Koselig å pyne opp med vårblomster i friske farger. "Blomsterpotten" er kjøpt på Mester Grønn før jul, og ble riktig så stilig med noen nye friske blomster oppi.Er det forresten noen som har noen gode stelletips av primulaer?

9 kommentarer:

 1. Koseli me litt vårstæmning nu. Æ e værtfaill vældi lei av vintern!!!
  Ha ein fin kveild videre :)

  Ps: sher du ska få dæ et lite nurk i mars du å:)

  SvarSlett
 2. Primulaen må ha jevnt med vann. Sett de gjerne på litt oasis! :) Og de står lengre om de står litt kjølig. (sett de kaldt om natta om du kan)

  (Jobber hos mester grønn jeg, serru ;)

  SvarSlett
 3. Kosleig i ditt vindu. Jeg regner de som avskårne - og er derfor storfornøyd hvis de står noen uker :)

  Nattaklem fra T

  SvarSlett
 4. Så koselig det var!
  Kjempefin den avlange blomsterpotten ♥
  Og Primula er jo bare så nydelig, flotte farger;)

  Ha en fin dag!

  Klme Line

  SvarSlett
 5. Så fin den ble med primulaer. Jeg stod med en primula i hånden i butikken i går, men satte den fra meg, for jeg kom til å tenke på at jeg ikke aner hvordan den stelles! Dessuten er det fullt hjemme akkurat nå. Kanskje etter helgevasken på fredag : )

  SvarSlett
 6. Nydelig med litt vårstemning i vinduet : )
  Tror de må vannes i potten og ikke rett i jorden- er vel sånn med alle planter med blomster på?
  Her er det full vinter ute, og snøen laver enda ned...leeeeeenge til vårstemningen kommer ...og ikke har solen vist seg frem heller : ( Utålmodig kjenner jeg ; )
  Klem Tove

  SvarSlett
 7. Koselig med blomster :) Har kjøpt meg primula i dag jeg også,en liten forsmak på vår. Min er oransj den da,en farge jeg skjelden faller for.Men denne var bare så nydelig. Ser du har fått stelle tips over her.Tar det med meg jeg,er kjent for å drepe det som drepes kan av blomster desverre. Ha en flott kveld videre :)
  Klem

  SvarSlett
 8. Så herlig med vårlige innlegg:) Jeg synes godt våren kan begynne tidligere! Sånn ca rett etter nyttår;)) Må komme meg ut å få kjøpt inn litt vårlige blomster jeg også, det hjelper på den allerede stigende vårstemningen:) Tips til blomster har jeg absolutt ikke, her dør alt av blomster som jeg drar med inn=/ Ha en strålende torsdag, klem♥

  SvarSlett
 9. Så fine! :-) Jeg får de aldri til, tydeligvis så får de for lite vann.

  SvarSlettHjertelig velkommen!Villa Greve ligger i vakre Sørum, i Akershus. Og her bor vi, samboer Håvard, Mathilde på 4 år, lillebror Christian på 2 år, lillebror i magen med termin i desember'15 og meg, Camilla.
Jeg er en interiørfrelst frøken, med sans for det klassiske og stilrene, blandet med tøffe strukturer og brytende elementer. Fargepaletten i grå, hvite og svarte toner er gjennomgående i hele huset.
Her vil du kunne følge meg, og mine små, og store prosjekter innen interiør. Og innimellom noen små hverdagsglimt.
Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien!
Vis hele profilen min

Følg Villa Greve på Instagram

Totalt antall besøkende:

Email me

Følgere

Annonsører

.

-

Email me

.

Email me

Samarbeidspartner

Medlem av

Søk i bloggen