søndag 30. januar 2011

Vinneren av emaljeskilt er...
Gratulerer så mye!!!

 Fint om du kan sende meg en mail (mailadressen finner du i høyre sidekolonne) med navn og adresse, så skal jeg sette deg i kontakt med riktig person så du får valgt deg et flott emaljeskilt.4 kommentarer:

 1. Gratulerer til den heldige vinneren!

  Fortsatt fin søndagskveld.
  Marianne

  SvarSlett
 2. Grattis til vinneren:) Måtte jo titte inn for å se:)

  SvarSlett
 3. blæ...jaja...bedre lykke neste gang, og gratulerer til den heldige ;-)

  SvarSlettHjertelig velkommen!Villa Greve ligger i vakre Sørum, i Akershus. Og her bor vi, samboer Håvard, Mathilde på 4 år, lillebror Christian på 2 år, lillebror i magen med termin i desember'15 og meg, Camilla.
Jeg er en interiørfrelst frøken, med sans for det klassiske og stilrene, blandet med tøffe strukturer og brytende elementer. Fargepaletten i grå, hvite og svarte toner er gjennomgående i hele huset.
Her vil du kunne følge meg, og mine små, og store prosjekter innen interiør. Og innimellom noen små hverdagsglimt.
Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien!
Vis hele profilen min

Følg Villa Greve på Instagram

Totalt antall besøkende:

Email me

Følgere

Annonsører

.

-

Email me

.

Email me

Samarbeidspartner

Medlem av

Søk i bloggen