mandag 15. august 2011

Overvåking?Hønemor, og hønefar, ja det er oss!

Med en liten frøken på 4mnd i husetvil jeg hele tiden vite at alt er bra med henne mens hun ligger og sover i sin dypeste søvn inne på soverommet, og vi er andre steder i huset. Med fartingen frem og tilbake til soverommet utallige ganger iløpet av en liten time, og muligheten for å vekke henne, det var da vi begynte letingen og leste om ulike tester av babycall.


En babycall er ikke hva det lenger var. En ting er at vi her kan se vår lille frøken live på en liten skjerm, men ved et enkelt tastetrykk kan vi prate til henne via en mikrofon, spille små vuggeviser for henne, alt dette.. fra stuen eller andre steder i huset. En ting er om en får bruk for de siste tingene, men å kunne se henne live er absolutt det beste for høneforeldrene.


Foreldreenheten..

Babyenheten...Motorolas nyeste high-tech-modell med video. Stor 3,5 "LCD-skjerm på foreldreenheten (like stor som iPhone). Baby enheten er utstyrt med infrarødt lys som gjør det mulig å se barnet, selv når det er helt mørkt. Overføring av video har en rekkevidde på 150 m og overføring av lyd på 300 m. Innebygd walkie-talkie for å snakke til babyen. På baby enheten er enda en natt lys som gir en beroligende lys. Det er også mulig å spille vuggesanger for baby, disse er styrt fra foreldreenheten.

 • Digital babycall med videofunksjon


 • Rekkevidde lyd 350 m


 • Rekkevidde video 150 m


 • 3,5" LCD fargeskjerm


 • Infraröd nattsyn


 • Krystallklar lyd med volumkontroll


 • Sensitiv mikrofon


 • Oppladbare batterier


 • 3,5 timer overvåkning uten ekstra lading


 • Varsling på signalanlegg


 • 5 vuggesanger, som forvaltes av foreldreenheten


 • Termometer


 • To-veis kommunikasjon


 • Nattlys på babyenheten


 • Juster følsomheten selv (VOX)


 • 5 kommentarer:

  1. De virker jo litt kjekke, de der. Samtidig lurer jeg på hvordan de er å legge i vogna dersom gullet sover ute? Kan man skru av kameraet eller må man alltid ha det på?

   Forøvrig har vi vuggevise på babycallen vår fra avent, og det har vært supert. Vente henne til å sovne til en av sangene, og det har vi faktisk benyttet på nattestid når hun har våknet for å få henne til å sovne igjen - uten å stå opp fra senga - hihi ;) (Hadde vi gått inn hadde hun bare blitt glad for å se oss og villet opp for å leke).

   Nå har hun imidlertid skjønt tegninga (nemlig at hun blir døsig av musikken), og protesterer villt hvis vi setter den på :D

   SvarSlett
  2. nei så bra, vi har å bestillt oss en sånn :) er den bra elr??går d forresten an å slå av kamera?
   klem Yvonne

   SvarSlett
  3. Hei og hopp :)

   Du har sikkert FULT opp med baby og hverdagen,men sender deg en kommentar selv om. Har hatt litt (eller veldig) problemer med bloggen de siste ukene. Mange av innleggene mine har fått bildene "ødelagt". Det som vises på bloggen er store sorte bilder med hvite utropstegn inni.. Frustrerende. Passer alltid på å slette bilder i picasaweb slik at det alltid er plass. Men nå har dette problemet dukket opp og jeg ANER ikke hvorfor. Eller HVA jeg skal gjøre :/

   Vet du noe om dette?

   Håper du nyyyyter dagene vennen :)

   Klem Ida Susanne

   SvarSlett  Hjertelig velkommen!  Villa Greve ligger i vakre Sørum, i Akershus. Og her bor vi, samboer Håvard, Mathilde på 4 år, lillebror Christian på 2 år, lillebror i magen med termin i desember'15 og meg, Camilla.
  Jeg er en interiørfrelst frøken, med sans for det klassiske og stilrene, blandet med tøffe strukturer og brytende elementer. Fargepaletten i grå, hvite og svarte toner er gjennomgående i hele huset.
  Her vil du kunne følge meg, og mine små, og store prosjekter innen interiør. Og innimellom noen små hverdagsglimt.
  Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien!
  Vis hele profilen min

  Følg Villa Greve på Instagram

  Totalt antall besøkende:

  Email me

  Følgere

  Annonsører

  .

  -

  Email me

  .

  Email me

  Samarbeidspartner

  Medlem av

  Søk i bloggen