tirsdag 16. august 2011

Vinn flotte premier!Dette kan du vinne:
Trude Eriksmoen lager de nydeligste broderier, og tar på seg oppdrag om du er ute etter noe helt særeget, for eksempel stoffservietter med eget monogram.
Ta en titt inne på bloggen hennes, Hos Trude, der kan du se alt det lekre hun lager.

Snille Trude sponser GaveDrysset med 1 champagneserviett, og 1 putetrekk, begge med valgfritt monogram.Den lille prikken over i'en designer, produserer og selger håndlaget accessories til jenter i alle aldre.
Det hele startet i 2007. Da begynte de med å lage hårpynt til egne barn. Nå har de over 50 forhandlere rundt omkring i Norge. Hårpynten deres er unik fordi den har antiskli inni spennene, som gjør at de sitter der hvor de skal, hele dagen.
Deres lille babyspenne er også noe for seg, fordi den sitter i bare et par hårstrå og er veldig lett å sette i håret på babyen.
De bruker ekte swarovski krystaller i hårpynten som en kan få kjøpt i alle slags stiler og farger for å matche et hvert flott antrekk. Se de flotte produktene på Facebook-siden deres her.

Prikken-jentene Doris og Anita sponser GaveDrysset med en gavepakke med hårpynt til en verdi av 500,-


Bladkongens forretningsidé er å samle alle magasiner og ukeblader på ett og samme sted. Noe som gjør det enkelt å få tak i akkurat det bladet som passer deg, og din interesse best.

bladkongen.no kan du bestille abonnement på både norske og utenlandske blader. Du kan abonnere på blader til deg selv, eller du kan velge å gi det bort som gave.

I samarbeid med Bladkongen, gir vi bort 3nummer av interiørmagasinet Bo Bedre.


Kremmerhuset ting og sånt er en herlig gavebutikk. Her finner du noe for en hver en smak og stil. De har 49 butikker rundt om i Norge, og til høsten åpner de nettbutikk, til stor glede for mange.

Det gis bort 1 gavekort fra Kremmerhuset til en verdi på 200,-


Arbeidshuset drives av mor Eva, og datter Stine. Du kan besøke den sjarmerende butikken deres som ligger i et gammelt stabbur på Visnes, eller i den flotte nettbutikk, der det bugner over av flotte varer.

Det gis bort 1 gavekort på 300,- fra Arbeidshuset.0 kommentarer:

Legg inn en kommentarHjertelig velkommen!Villa Greve ligger i vakre Sørum, i Akershus. Og her bor vi, samboer Håvard, Mathilde på 4 år, lillebror Christian på 2 år, lillebror i magen med termin i desember'15 og meg, Camilla.
Jeg er en interiørfrelst frøken, med sans for det klassiske og stilrene, blandet med tøffe strukturer og brytende elementer. Fargepaletten i grå, hvite og svarte toner er gjennomgående i hele huset.
Her vil du kunne følge meg, og mine små, og store prosjekter innen interiør. Og innimellom noen små hverdagsglimt.
Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien!
Vis hele profilen min

Følg Villa Greve på Instagram

Totalt antall besøkende:

Email me

Følgere

Annonsører

.

-

Email me

.

Email me

Samarbeidspartner

Medlem av

Søk i bloggen