lørdag 3. september 2011

Mocca cupcakes.Til helgekosen!
 Grunnoppskrift på cupcakes finner du HER.Mocca krem

200 g smør 
200 g sjokolade 
3 dl melis 
2 ss mocca extract (sterk kaffe kan også brukes)


 Smelt sjokoladen og ha i en bakebolle sammen med smør og melis. Mikses godt og lenge til en fluffy krem.
Rekker til ca 20cupcakes.

12 kommentarer:

 1. Du har virkelig fått dreisen på kakesprøyta!!! Muffinsene så nammis ut!
  - og skriver ned mokkakremen -
  Ha en herlig helg, Milla!
  Klem fra Lunalu

  SvarSlett
 2. Nydelige cupcakes!! Du er jammen meg flink, ble inspirert jeg:-)
  Ha en flott lørdag

  Klem

  SvarSlett
 3. De så skikkelige gode ut. Enjoy!

  SvarSlett
 4. Åhh, så fin blogg du har. Du redda fredagskvelden min:) Mye inspirasjon å hente:) Kommer til å følge med her:)

  SvarSlett
 5. HEi Camilla :) du er så flink du asså :) men jeg har endelig fått min etterlengta lekue decomax og gledet meg insane mye til å bruke.. men vet du hva?? jeg får den ikke til å funke, må bruke dritmasse krefter på å klemme ut smørekremen igjennom hullet og det tok meg nesten en halvtime å pynte en cupcake.... jeg må jo gjøre noe feil, er det noe trix til hvor tykk kremen skal være eller hvor mye som skal fylle holderen??? tuusen takk for hjelpa på forhånd :)

  SvarSlett
 6. De så HERLIGE ut! Virkelig fine og sikkert veldig gode! :-)

  SvarSlett
 7. Hej Camilla!

  Jag behöver desperat hjälp med min blogg. Du har gett mig så god hjälp för. Nu har jag riktig panik! :( Kan du maila mig på emmaadele@hotmail.com så kan vi se om du kanske kan hjälpa? Du är mitt enda hopp just nu
  /Emma

  SvarSlett
 8. Hei:)
  Hvor kjøper du mocca extract??

  Merete

  SvarSlett
 9. Merete, her finner du det http://www.strosselannat.se/essencer/

  SvarSlett
 10. Tusen takk:))

  Merete

  SvarSlettHjertelig velkommen!Villa Greve ligger i vakre Sørum, i Akershus. Og her bor vi, samboer Håvard, Mathilde på 4 år, lillebror Christian på 2 år, lillebror i magen med termin i desember'15 og meg, Camilla.
Jeg er en interiørfrelst frøken, med sans for det klassiske og stilrene, blandet med tøffe strukturer og brytende elementer. Fargepaletten i grå, hvite og svarte toner er gjennomgående i hele huset.
Her vil du kunne følge meg, og mine små, og store prosjekter innen interiør. Og innimellom noen små hverdagsglimt.
Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien!
Vis hele profilen min

Følg Villa Greve på Instagram

Totalt antall besøkende:

Email me

Følgere

Annonsører

.

-

Email me

.

Email me

Samarbeidspartner

Medlem av

Søk i bloggen