torsdag 13. oktober 2011

Husets hjerte!

Kjøkkenet er husets hjerte. Her samles familien til matlaging og hygge. Jeg koser meg på kjøkkenet og det tilbringes mye tid der, så for en liten forandring byttes liftgardinene ut etter årstidene, det skal så lite til.

Og da jeg kom over et liftgardinkupp på Hansen & DysvikSandvika Storsenter forrige fredag, da var det ikke annt å gjøre enn å slå til. Liftgardinet fåes med monogram, og finnes i fargene beige-grå og hvit med knyting.

4 kommentarer:

 1. Godt kupp du har ordnet deg :-)
  Er på utkikk etter liftgardiner jeg også, men finner aldri noen som jeg liker så skal ta symaskinen fatt og ordne selv!

  Klem
  Charlotte

  SvarSlett
 2. Kjempefine gardiner ♥
  Nye gardiner gjør så mye med rommet...
  Og gode kupp er altså så stas;)

  Ha en fin dag, Camilla;)

  Klem Line

  SvarSlett
 3. Helt lik liftgardin som jeg har på kjøkkenet :) kjempe fin :D

  SvarSlett
 4. Disse var knallfine

  Ha en finfin Søndag

  Klem
  Lotte

  SvarSlettHjertelig velkommen!Villa Greve ligger i vakre Sørum, i Akershus. Og her bor vi, samboer Håvard, Mathilde på 4 år, lillebror Christian på 2 år, lillebror i magen med termin i desember'15 og meg, Camilla.
Jeg er en interiørfrelst frøken, med sans for det klassiske og stilrene, blandet med tøffe strukturer og brytende elementer. Fargepaletten i grå, hvite og svarte toner er gjennomgående i hele huset.
Her vil du kunne følge meg, og mine små, og store prosjekter innen interiør. Og innimellom noen små hverdagsglimt.
Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien!
Vis hele profilen min

Følg Villa Greve på Instagram

Totalt antall besøkende:

Email me

Følgere

Annonsører

.

-

Email me

.

Email me

Samarbeidspartner

Medlem av

Søk i bloggen