søndag 6. november 2011

Villa Greve hos Bohus.Da jeg var innom Bohus for noen uker siden fant jeg disse hvite trebokstavene... og fikk en god idè


Gi meg en V... gi meg en I.... gi meg en L, L, A... ja du kan sikkert resten nå.Villa Greve såklart!Resten av historien gikk som følgende...
De hadde tre digre trekurver fylt med disse bokstavene, så da var det bare å begynne å grave seg gjennom. For tror du V og I nummer to var lett og finne, ei heller G'en... endte med å spørre en av de ansatte som kom forbi om hun visste om de hadde bokstavene. Joda, hun mente de skulle være oppi der. Snill som hun var "brettet hun opp ermene" og hjalp meg lete. Vi fant V'en og I'en, men G'en var søkk borte. Før hun tilbød seg å ta en titt på lageret, som et siste forsøk. Jepp, der var det en ensom G, som ventet på å bli med meg hjem.

3 kommentarer:

  1. Så fint :) Kjekt med så mange bokstaver da, så kan du jo skrive andre ord her og der om du skulle forandre litt :)

    klem

    SvarSlettHjertelig velkommen!Villa Greve ligger i vakre Sørum, i Akershus. Og her bor vi, samboer Håvard, Mathilde på 4 år, lillebror Christian på 2 år, lillebror i magen med termin i desember'15 og meg, Camilla.
Jeg er en interiørfrelst frøken, med sans for det klassiske og stilrene, blandet med tøffe strukturer og brytende elementer. Fargepaletten i grå, hvite og svarte toner er gjennomgående i hele huset.
Her vil du kunne følge meg, og mine små, og store prosjekter innen interiør. Og innimellom noen små hverdagsglimt.
Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien!
Vis hele profilen min

Følg Villa Greve på Instagram

Totalt antall besøkende:

Email me

Følgere

Annonsører

.

-

Email me

.

Email me

Samarbeidspartner

Medlem av

Søk i bloggen