fredag 9. desember 2011

Julekalenderdrysset, luke 5 -VINN lykt fra Thelma T.


Thelma T sponser julekalenderen's luke nr. 5!Thelma T satser først og fremst på skandinavisk design og kjente merker som Tine K,OXXO Design, og Mille Moi. Nettbutikken bugner over av de lekreste interiørdetaljer som puter, lykter, lamper, kjøkkenutstyr, dørmatter og lekre smykker.Du kan bli den heldige vinner av:

&

Verdi 250,-


For å være med i trekningen trenger du gjøre kun EN ting,

fortell meg hvorfor akkurat DU skal bli den heldige vinneren!
Trekning lørdag kveld!

26 kommentarer:

 1. Du verden, nå gjør du det vanskelig! Jeg tror ikke jeg fortjener den mer enn mange andre. Skulle det være noe må det være at jeg pakket inn 71 gaver i dag, for å glede mine medarbeidere. Jeg tror egentlig jeg er flinkere til det... å forsøke å gi andre en "bonus" enn å skryte av meg selv.

  Nattaklem

  SvarSlett
 2. Hei Jeg må nok si det som Kaoskontroll over her at jeg tror ikke jeg fortjener den mer enn noen andre. men siden det er slik konkurransen er så må det være fordi jeg har i gå gått til og fra barnehagen som er noen kilometer med guttungen (det er vell han som er den flinkeste og fortjener en gave) hehe men jeg nekter å bli avhengig av bilen vi glemmer å bruke kroppen til å komme oss ut i naturen og derfor synes jeg at å gå i barnehagen når man har muligheten er en bra ting for både mor og barn. (men i dag tok vi fri)


  Lykke til i trekningen det er nok mange andre som har gode grunner hehe jeg er ikke så oppfinnsom når det gjelder slike ting. men uansett , Ha en strålende dag men prinsessa!

  Klem

  SvarSlett
 3. Jeg vil gjere vinne:) Jeg fortener d fordi jeg er så snill å grei..:)

  SvarSlett
 4. ...Hmmm, fordi jeg fikk så veeeldig lyst på den søte lykten?
  Og fordi jeg er ferdig med alt til jul - NOOOT...
  Er bare så vidt i gang med forberedelsene - og kalenderen til de 3 englebarna som jeg så fint begynte på i oktober, er enda ikke komplett.
  Men, vindusposter er ferdig hvitmalte.
  Trenger en søt hvit lykt som kan stå der og skinne mens jeg fortsetter med juleforberedelsene ;)
  Ønsker deg en fin dag.

  SvarSlett
 5. Så flott :D Ingen god grunn til at akkurat jeg burde vinne den desverre :) Men den hadde passet perfekt på hytta vår mens vi venter på å få koblet til mere strøm ;)

  God helg Camilla <3
  klem Tove

  SvarSlett
 6. Har nok ingen god grunn.. men en grunn er at jeg elsker den lykten å den hadde passt sååå godt inn i stua mi :)
  lykke til med valget :)

  Stine

  SvarSlett
 7. Tja... Er vel ingen god grunn, men lykten hadde vært så fin i stua mi! Har et ledig "tomrom" i vinduskarmen hvor denne hadde vært perfekt.
  Hilsen Sissel L

  SvarSlett
 8. Svarer som de andre, vanskelig spørsmål dette, er jo helst med på slike konkurranser fordi det er gøy, og spesielt gøy de gangene man vinner selvsagt. :)

  Jeg har hatt et ønske om å tenne stearinlys i hele høst, men fyrstikkene har forsvunnet under oppussing tydeligvis, og hver gang jeg er i butikken glemmer jeg å kjøpe nye. Det må vel være grunn god nok for å få noen i posten i stedet. :p

  Julelykten ville for øvrig passet perfekt på vår mørkegrønne (direkte fra loppis) skjenk.

  Ha en fortreffelig adventsfredag. :)

  Hilsen Ingrid

  SvarSlett
 9. Hei!!

  Så lekker gave;)
  Denne hadde passet perfekt inn i vår nybygde og nyoppussete stue som har stått på hodet i flere måneder,men som blir ferdig til jul .Hadde vært deilig og tenne lys i den og sette seg ned i sofaen og hente krefter etter denne tøffe høsten..

  Klem Sissi
  sis-wen@online.no

  SvarSlett
 10. Så lekker gave!
  Jeg har vel ikke noen spesiell god grunn til hvorfor akkurat jeg skulle vinne den. Men den hadde passet veldig bra på kjøkkenbordet vårt nå i førjulstida og ikke minst i jula!

  Klem fra Hege

  SvarSlett
 11. Hei. Jeg vil gjerne vinne denne så jeg kan gi den til min gode vennine som har slitt mye i det siste, både økonomisk og følelsesmessig. Dette hadde vært en fin førjulsgave for en flott kvinne.

  Klem Cathrine
  cathstroem@googlemail.com

  SvarSlett
 12. Jeg har en god grunn: Jeg trenger en oppfriskning i julepynten min. Jeg har for mye rødt og gammeldags. Trenger noe mer moderne!!

  SvarSlett
 13. ....fordi da kan jeg endelig skaffe meg en ny lykt uten å få huden full av min mann som ikke er særlig fan av lyker til min stooore fortvilelse!!Da er den fått...ikke kjøpt! Perfekt! :-))

  SvarSlett
 14. Nydelig lykt!
  Jeg er en Julegledespreder og liker å glede og overraske andre i førjulstiden.
  Men likevel, så fortjener jeg nok ikke å vinne den mer enn noen andre... hehe..

  KLEM

  SvarSlett
 15. Jeg syns jeg fortjener å vinne. Jeg sliter og svetter 5 dager i uka på trening uten motivasjon, men er for sta til å gi meg. Jeg bruker alle pengene mine på gutta mine, og går i klær som er for store. Kjøper så og si aldri noe til meg selv.

  Så det så :)

  SvarSlett
 16. Fordi jeg har eksamen i dag, Hadde lyst opp en sliten jente

  SvarSlett
 17. hmmmm alle fortjener å vinne, men jeg ville gjerne vunnet fordi jeg aldri før har vunnet på noen give away her i blogglandia. selv ikke da jeg hadde egen blogg. har generelt dårlig vinnerlykke..
  så jeg prøver atter engang, hehe..

  marianneosmark@hotmail.com

  SvarSlett
 18. Fordi jeg har kjøpt gaver til alle i min fam. og min mann sin fam. som vanlig... kunne vært kos med en liten gave til meg selv også :D  Ønsket er gammelt og ennå så ekte,
  en fredelig jul vi ønsker med dette.
  Sender deg en juleklem
  og håper den finner frem.

  SvarSlett
 19. Det er fordi jeg elsker alt det hvite og fordi en snømann er min venn tralalalalala ;)

  SvarSlett
 20. Jo nå skal du høre... jeg har veldig lyst til å gi den til min datter. Hun er så glad i levende lys og fine lykter- denne er lekker. Ha en god helg Camilla!
  Hilsen liseg

  SvarSlett
 21. Jeg vil gjerne være med i trekningen fordi det hadde vært en kjempefin julegave å gi til min søster! :)

  klem June

  SvarSlett
 22. Heia og god morgen
  Rett og slett fordi en mor fortjener den!
  *En manns arbeid er fra morgen til kveld, men en mors arbeid varer evig, vel?*

  Klem fra Mette

  SvarSlett
 23. Jeg vil gjerne vinne den fantastiske lykten! Mest fordi jeg har stjernedilla og samler på all FIN pynt med stjerner på :)

  Stor klem Karina

  SvarSlett
 24. Jeg vil gjerne vinne den fantastiske lykten! Mest fordi jeg har stjernedilla og samler på all FIN pynt med stjerner på :)

  Stor klem Karina

  SvarSlett
 25. Er nok mange som trenger den mer enn meg, men lykten var fin, og den hadde lyst opp i mitt nye kjøkken, når jeg bare får flytta inn. Det kommer til å skje i juledagene - håper jeg :)
  klem Tone

  SvarSlett
 26. den lykta der var kjempe fin;) så jeg vil være med;) hvorfor? hmmm har tvillinger på 4år så no har eg akkurat begynt å pynte hus igjen etter at "pillepåallt" perioden demmes er ferdig;)

  SvarSlettHjertelig velkommen!Villa Greve ligger i vakre Sørum, i Akershus. Og her bor vi, samboer Håvard, Mathilde på 4 år, lillebror Christian på 2 år, lillebror i magen med termin i desember'15 og meg, Camilla.
Jeg er en interiørfrelst frøken, med sans for det klassiske og stilrene, blandet med tøffe strukturer og brytende elementer. Fargepaletten i grå, hvite og svarte toner er gjennomgående i hele huset.
Her vil du kunne følge meg, og mine små, og store prosjekter innen interiør. Og innimellom noen små hverdagsglimt.
Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien!
Vis hele profilen min

Følg Villa Greve på Instagram

Totalt antall besøkende:

Email me

Følgere

Annonsører

.

-

Email me

.

Email me

Samarbeidspartner

Medlem av

Søk i bloggen