lørdag 10. desember 2011

Jul med din glede...


Vi har hatt kosedag hos Mathildes bestemor og bestefar idag, alltid koselig med "skjemmebortdager" hos de.

Imorgen står siste rest av julegaveinnkjøpene for tur. Det store spørsmålet er alltid, hva kjøper man til den som har alt!?Nå er det bare å få unnagjort de siste småtingene til både jul og tur, tirsdag reiser vi nemlig bort....Her kan du vinne en flott lykt med tilbehør fra Thelma T.


3 kommentarer:

 1. Så fin pynt:)

  Jeg sliter med det samme.
  Aner virkelig ikke hva jeg skal kjøpe til faren min...han har alt og ønsker seg ingenting hehe;)

  Ha en fin helg :)

  Hilsen Kine.

  SvarSlett
 2. Å så nydelig du har pyntet vakre Camilla <3 jeg får så mye inspirasjon fra deg. Huff det der med folk som har alt vet jeg ALT om ..hehe.. hvert eneste år er det pappa som jeg aldri finner noe til for han ønsker seg ikkeno og da ender det alltid opp med noe han aldri tar frem eller cognac( som han sikkert har MASSE av)
  Lykke til søte og herlig lørdag :)
  klem Yvonne!

  SvarSlettHjertelig velkommen!Villa Greve ligger i vakre Sørum, i Akershus. Og her bor vi, samboer Håvard, Mathilde på 4 år, lillebror Christian på 2 år, lillebror i magen med termin i desember'15 og meg, Camilla.
Jeg er en interiørfrelst frøken, med sans for det klassiske og stilrene, blandet med tøffe strukturer og brytende elementer. Fargepaletten i grå, hvite og svarte toner er gjennomgående i hele huset.
Her vil du kunne følge meg, og mine små, og store prosjekter innen interiør. Og innimellom noen små hverdagsglimt.
Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien!
Vis hele profilen min

Følg Villa Greve på Instagram

Totalt antall besøkende:

Email me

Følgere

Annonsører

.

-

Email me

.

Email me

Samarbeidspartner

Medlem av

Søk i bloggen