lørdag 2. mars 2013

Svært så effektiv!
Selvom solen titter frem, blåser det hunder og katter ute, så idag har vi brukt tiden inne til blandt annet opphenging av taklampe på soverommet, 3milen for kvinner, og prøvebaking  til 2årsdagen 24.mars!


Håper dere nyter lørdagen!


6 kommentarer:

 1. Koselig det :) Gleder meg til å høremer om bursdagsplanene :) Klem Heidi

  SvarSlett
 2. Så tøff den skjeia var!

  Ha en fin lørdagskveld. Hilsen Lottemora

  SvarSlett
 3. Høres ut som en fabelaktig lørdag!!!

  Klem fra Hanne

  SvarSlett
 4. Godt med slike lørdager også:)
  Nyt helgen videre!
  Klem fra Margit

  SvarSlett
 5. Hei :) Så flott at noen virkelig tar seg tid til å prøvebake! Sånn er jeg også, men andre synes jo det er helt rart. Jeg synes det er koselig med baking og prøvebaker gjerne! Lykke til med baksten! :) God 2-årsdag når den tid kommer! Klem Anne :)

  SvarSlettHjertelig velkommen!Villa Greve ligger i vakre Sørum, i Akershus. Og her bor vi, samboer Håvard, Mathilde på 4 år, lillebror Christian på 2 år, lillebror i magen med termin i desember'15 og meg, Camilla.
Jeg er en interiørfrelst frøken, med sans for det klassiske og stilrene, blandet med tøffe strukturer og brytende elementer. Fargepaletten i grå, hvite og svarte toner er gjennomgående i hele huset.
Her vil du kunne følge meg, og mine små, og store prosjekter innen interiør. Og innimellom noen små hverdagsglimt.
Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien!
Vis hele profilen min

Følg Villa Greve på Instagram

Totalt antall besøkende:

Email me

Følgere

Annonsører

.

-

Email me

.

Email me

Samarbeidspartner

Medlem av

Søk i bloggen