søndag 28. juli 2013

*to gode venner*Disse to skal bli gode kamerater til lillebror, som fortsatt ligger i magen.

 

De er av merket Lamaze, et supert merke for barnets utvikling. De har nemlig et eget utviklingssystem, der du enkelt kan finne den perfekte leken til barnets alder, 0mnd - 6mnd - 9mnd - 12mnd og 18mnd.

Vi har hatt flere Lamaze leker til Mathilde, med stor suksess! Så gleder meg til lillebror etterhvert kan ta disse i bruk.

  
 

1 kommentar:

  1. De er så herlige de LAMAZE lekene!Jeg har hatt dt til lillegullet vårt og har spart på de til vi evt får en til. LINE

    SvarSlettHjertelig velkommen!Villa Greve ligger i vakre Sørum, i Akershus. Og her bor vi, samboer Håvard, Mathilde på 4 år, lillebror Christian på 2 år, lillebror i magen med termin i desember'15 og meg, Camilla.
Jeg er en interiørfrelst frøken, med sans for det klassiske og stilrene, blandet med tøffe strukturer og brytende elementer. Fargepaletten i grå, hvite og svarte toner er gjennomgående i hele huset.
Her vil du kunne følge meg, og mine små, og store prosjekter innen interiør. Og innimellom noen små hverdagsglimt.
Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien!
Vis hele profilen min

Følg Villa Greve på Instagram

Totalt antall besøkende:

Email me

Følgere

Annonsører

.

-

Email me

.

Email me

Samarbeidspartner

Medlem av

Søk i bloggen