fredag 7. mars 2014

Grått.

og ufyselig vær.


Det blåser og regner noe innmari ute.
Vi koser oss inne for øyeblikket. Lillebror har tatt en lur i lekegrinden sin, Mathilde spiller puslespill på ipaden til mamma, pappa lager seg en kopp kaffe og mammaen... hun sitter ved siden av M her i sofaen og jobber med bloggen. Er igrunnen ganske fredlig og rolig i huset akkurat nå.


Jeg nyter freden og roen inntil videre, om ikke lenge er det full futt og fart igjen.

Vi skrives kjære dere!


1 kommentar:

  1. Herlig med slike dager. Ha en fin helg! Klem fra Silje

    SvarSlettHjertelig velkommen!Villa Greve ligger i vakre Sørum, i Akershus. Og her bor vi, samboer Håvard, Mathilde på 4 år, lillebror Christian på 2 år, lillebror i magen med termin i desember'15 og meg, Camilla.
Jeg er en interiørfrelst frøken, med sans for det klassiske og stilrene, blandet med tøffe strukturer og brytende elementer. Fargepaletten i grå, hvite og svarte toner er gjennomgående i hele huset.
Her vil du kunne følge meg, og mine små, og store prosjekter innen interiør. Og innimellom noen små hverdagsglimt.
Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien!
Vis hele profilen min

Følg Villa Greve på Instagram

Totalt antall besøkende:

Email me

Følgere

Annonsører

.

-

Email me

.

Email me

Samarbeidspartner

Medlem av

Søk i bloggen