søndag 2. mars 2014

Klart vi skalbake fastelavensboller, sa mor i huset.

Mens middagen stod på komfyren, og resten av den i stekeovnen, brettet hun ermene enda høyere opp (om mulig) og gikk igang med bolledeigen, mens microen surret og gikk med tåteflaskene i sterilisatoren og oppvaskmaskinen som stod og gapte og ropte etter å bli tømt. For ikke å glemme vaskemaskinen på vaskerommet som pep da dagens klesvask var ferdig.Så nå har vi kost oss med den supernorske søndagsmiddagen, tandoori, og spist deilige fastelavensboller til dessert. Superkoselig søndag med andre ord, helt sant. hihi

Fortsatt fin søndag til alle der ute!3 kommentarer:

 1. Nam nam. syns du er skikkelig flink ;)

  SvarSlett
 2. Husmor er husmor ;-)
  Denne husmora var på vift igår, så her blir både middag og boller kveldsmat ;-) Men så lenge det blur ihvertfall ikke sant??
  Bollene dine ser veeeeldig gode ut♥
  -Charlotte

  SvarSlettHjertelig velkommen!Villa Greve ligger i vakre Sørum, i Akershus. Og her bor vi, samboer Håvard, Mathilde på 4 år, lillebror Christian på 2 år, lillebror i magen med termin i desember'15 og meg, Camilla.
Jeg er en interiørfrelst frøken, med sans for det klassiske og stilrene, blandet med tøffe strukturer og brytende elementer. Fargepaletten i grå, hvite og svarte toner er gjennomgående i hele huset.
Her vil du kunne følge meg, og mine små, og store prosjekter innen interiør. Og innimellom noen små hverdagsglimt.
Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien!
Vis hele profilen min

Følg Villa Greve på Instagram

Totalt antall besøkende:

Email me

Følgere

Annonsører

.

-

Email me

.

Email me

Samarbeidspartner

Medlem av

Søk i bloggen