mandag 30. juni 2014

Da er det kanskje på tide


å stikke hodet innom og si


HEI


Jeg er her, tiden løper bare litt ifra meg, rett og slett.

Sitter og lurer på et innlegg fra lillebrors rom, det er blitt så fint. Mangler et lite teppe på gulvet, noen bilder og en hylle så er rommet klart til innflytting, når han etterhvert skal flytte på eget rom.


Når jeg nå har fått sagt HEI så kaller pliktene igjen, men jeg kommer med noen bilder og oppdatering.


Ha en fin ukestart dere!
1 kommentar:

  1. Jeg var redd du hadde sluttet å blogge, men heldigvis ikke! Finner masse inspirasjon her hos deg. LINE

    SvarSlettHjertelig velkommen!Villa Greve ligger i vakre Sørum, i Akershus. Og her bor vi, samboer Håvard, Mathilde på 4 år, lillebror Christian på 2 år, lillebror i magen med termin i desember'15 og meg, Camilla.
Jeg er en interiørfrelst frøken, med sans for det klassiske og stilrene, blandet med tøffe strukturer og brytende elementer. Fargepaletten i grå, hvite og svarte toner er gjennomgående i hele huset.
Her vil du kunne følge meg, og mine små, og store prosjekter innen interiør. Og innimellom noen små hverdagsglimt.
Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien!
Vis hele profilen min

Følg Villa Greve på Instagram

Totalt antall besøkende:

Email me

Følgere

Annonsører

.

-

Email me

.

Email me

Samarbeidspartner

Medlem av

Søk i bloggen