onsdag 11. juni 2014

Det er alltid spennende
når de små begynner å åle og krabbe rundt. For ikke å snakke om når de begynner å reise seg, og den dagen de tar sine to vaklende skritt, helt helt alene.


Jeg får stadig spørsmål om hvordan vi kan ha, eller la meg omformulere det litt.. hvordan vi får ha interiøret og pynten i huset for oss selv, uten at det knuses( til mors store fortvilelse.)


Med storesøster valgte jeg å la ting stå som det alltid har stått. Vi ble aldri det hjemmet der all pynt og interiør flyttes høyere og høyere opp i hyllene. Alt etter hvor høyt opp den lille rekker.
Så til dags dato har dette fungert helt tipptopp! Og det samme kommer vi til å gjøre med Christian som nå er rundet 10mnd.  Så får vi se hvor stor forskjell det er på jente og guttebabyer på dette området.Hva er din erfaring?


De små hjertelyktene er fra lekre Gattermann.

3 kommentarer:

 1. Jeg har gjort akkurat slik som deg. Har ikke flyttet opp interiøret til taket, men latt duk og lysestaker stått på bordet og heller ikke trengt lås på skuffer og skap. Så lenge barna får lov til å ta på noe (Tuva fikk leke med dvd-filmene) så blir de lei av det og til slutt får alt stå. Man har igjen for det :) Selv om lillesøster er litt mer vilter her også, har vi fortsatt interiøret fram og tilgjengelig, men det får stå i fred :)

  SvarSlett
 2. Tror det er lurt å la ting stå der de pleier jeg, så får man heller passe litt ekstra på barnet sitt for å unngå at det blir knusing.
  Det handler jo litt om å stimulere barnet sitt på annet hold, så vil ikke "interiøret til mor" være så interessant likevel.
  Noe man derimot bør sette høyt, er alt av planter :)

  Ha en flott dag.
  Klem fra Christine

  SvarSlett
 3. Sånn var det her og, vi flyttet ingenting, og ingenting ble ødelagt:)
  Skapet med filmer, den gang VHS (hahaha) måtte vi derimot teipe fast, lillefrøkna rotet veldig og ødla disse ved g bygge tårn og stå på de:)) Her i huset er det jenta som har vært den "gale", haha:))
  Det er det til en viss grad enda (15 og 16 år) hun er den rastløse typen, han liker seg best på rommet:)

  SvarSlettHjertelig velkommen!Villa Greve ligger i vakre Sørum, i Akershus. Og her bor vi, samboer Håvard, Mathilde på 4 år, lillebror Christian på 2 år, lillebror i magen med termin i desember'15 og meg, Camilla.
Jeg er en interiørfrelst frøken, med sans for det klassiske og stilrene, blandet med tøffe strukturer og brytende elementer. Fargepaletten i grå, hvite og svarte toner er gjennomgående i hele huset.
Her vil du kunne følge meg, og mine små, og store prosjekter innen interiør. Og innimellom noen små hverdagsglimt.
Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien!
Vis hele profilen min

Følg Villa Greve på Instagram

Totalt antall besøkende:

Email me

Følgere

Annonsører

.

-

Email me

.

Email me

Samarbeidspartner

Medlem av

Søk i bloggen