lørdag 8. januar 2011

Smarte tips!

Det finnes flere ulike gratis bokser, og utstyr for kommende småbarnsforeldre som kan være verdt å få med seg.Rimi har en egen barnepakke. Verdikortet for første pakke sendes ut ca 3uker før termin.
Med Rimis Barnepakke kan du prøve mange av de viktigste produktene barnet ditt trenger de første seks månedene. Og når barnet fyller seks måneder, får du et nytt verdikort på enda en barnepakke tilpasset barn mellom seks og tolv måneder.

BabyShop gir bort en gratis bleiebøtte. Enten kan man bestille den på nettet (sammen med andre varer), eller hente den selv i butikk. Eneste du må gjøre er å melde deg på deres nyhetsbrev, noe som ikke er så dumt, så går du ikke glipp av gode tilbud.

BarnasHus gir også bort en gratis bleiebøtte som kan hentes fra og med svangerskapsuke 28 til babyen er 3mnd.

Liberoklubben gir bort gratis startboxer når man melder seg inn i Liberoklubben. Gavebeviset sendes ut ca.2mnd før termin, og inneholder masse babyting og prøver. Og når barnet er ca. 5 måneder får du enda en gavepakke med spennende ting til både mor og barn.

Weleda  Baby gir bort en gratis babypleiepakke mot at du melder deg inn på siden deres. Verdikortet sendes så til deg i posten, og kan hentes ut på helsekostbutikker. 

BAM (foreldre og barn) gir også bort en gratis gavesending. Den inneholder ulike vareprøver, en bok fylt med spørsmål som er besvart av en jordmor, vaskemiddelprøver, og endel verdikuponger.

Dr Greve gir bort gratisprøver på Dr Greve Pharma sin milde og pleiende shampoo, mot å skrive seg på deres nyhetsbrev.


Apotek1 har blandt annet denne babyboxen,Den inneholder en god del vareprøver i ulike størrelser, en god bodylotion til mor, bleieprøver, babywipes, smokk, body fra lindex, til og med rabattkuponger på barneklær.
5 kommentarer:

 1. fikk også masse gratis babypakka og bøtte da vi venta lillesnusk :) Så utruli smart, å ikke minst kjekt! Supert tiltak spør du mæ :)
  Gjerrigknarken.no har masse go info der om det :D

  Klæm

  SvarSlett
 2. Kjempebra!
  Så mye du har fått. Ja det gjelder å følge med.
  Ha en fin dag, håper at formen din er bra fortsatt!
  Klem

  SvarSlett
 3. Kjempe kjekt! Lurt å få med seg det man kan av det som er gratis. ;)

  SvarSlett
 4. Takk for mange gode tips! Fikk vel et par av disse forrige gang, men blant annet den til Weleda visste jeg ikke om en gang.

  SvarSlett
 5. Den er så koselig den tiden du er i nå! Alle forberedelsene, og den spennende ventetiden♥! Kos deg med det! Håper du har det bra og at lørdagskvelden er fin!

  Klem fra Hanne

  SvarSlettHjertelig velkommen!Villa Greve ligger i vakre Sørum, i Akershus. Og her bor vi, samboer Håvard, Mathilde på 4 år, lillebror Christian på 2 år, lillebror i magen med termin i desember'15 og meg, Camilla.
Jeg er en interiørfrelst frøken, med sans for det klassiske og stilrene, blandet med tøffe strukturer og brytende elementer. Fargepaletten i grå, hvite og svarte toner er gjennomgående i hele huset.
Her vil du kunne følge meg, og mine små, og store prosjekter innen interiør. Og innimellom noen små hverdagsglimt.
Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien!
Vis hele profilen min

Følg Villa Greve på Instagram

Totalt antall besøkende:

Email me

Følgere

Annonsører

.

-

Email me

.

Email me

Samarbeidspartner

Medlem av

Søk i bloggen